Premier League: Αμφίρροπο ντέρμπι στο Μάντσεστερ, να επιστρέψει στις νίκες η Λίβερπουλ

Premier League: Αμφίρροπο ντέρμπι στο Μάντσεστερ, να επιστρέψει στις νίκες η Λίβερπουλ

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Έφτασε επιτέλους το Σαββατοκύριακο και όπως κάθε Σάββατο, θα ξεκινήσουμε την μέρα μας με αγαπημένη Premier League. Χθες το βράδυ άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής και συνεχίζεται σήμερα με 4 αναμετρήσεις. Ας αφήσω όμως τον πρόλογο και πάμε κατευθείαν στο ψητό, να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι.

Γουέστ Χαμ – Μαν. Σίτι

Με φουλ ψυχολογία έρχονται απόψε οι γηπεδούχοι, καθώς την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν να πάρουν σπουδαία ισοπαλία κόντρα στη συμπολίτισσα Τότεναμ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν καλή για την Σίτι, η οποία πέτυχε 2 νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League κόντρα σε Άρσεναλ και Πόρτο αντίστοιχα. Οι Πολίτες είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, όμως και η Γουέστ Χαμ απέδειξε πως μπορεί να βγάλει αντίδραση όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Πολύ χαμηλά το διπλό και τα γκολ, θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρει η Σίτι και στα 2 ημίχρονα στο 1,87.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα διεξάγεται στις 19:30 στο Ολντ Τράφορντ. Τρομερή εμφάνιση και νίκη την Τρίτη το βράδυ για τη Γιουνάιτεντ η οποία επικράτησε με 1-2 στο Παρίσι επί της Παρί, με την πίεση πλέον στον Σόλσκιερ να χαλαρώνει. Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλλη, έτσι παρέμεινε αήττητη για ακόμα ένα παιχνίδι, μετρώντας πλέον 4 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην έδρα απόψε και όχι άδικα μιας και τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και ο Σόλσκιερ έχουν πολύ καλή παράδοση κόντρα σε Τσέλσι και Λάμπαρντ τα τελευταία χρόνια. Δύσκολα τα προγνωστικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα προτιμήσω το σκορ 1-0, οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουν.

Σίγουρα η Λίβερπουλ δεν ήταν στα καλύτερά της μεσοβδόμαδα, ωστόσο πήρε σπουδαίο διπλό στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ με 0-1 κι έτσι ξεκίνησε με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Πλέον όμως οι Κόκκινοι θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τον Φαν Ντάικ, ο οποίος θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης και ο Κλοπ καλείται να καλύψει την απουσία του. Η Σέφιλντ από την άλλη πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Φούλαμ. Λείπει αυτοπεποίθηση από τους φιλοξενούμενους κι αυτό είναι φανερό. Αναμενόμενα φαβορί η Λίβερπουλ όμως ο άσος δεν έχει καμία αξία. Θα προτιμήσω το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μανέ στο 1,80.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Γουέστ Χαμ – Μαν. Σίτι | Σίτι γκολ και στα 2 ημίχρονα | 1,87

19:30 | Μαν. Γιουνάιτεντ – Τσέλσι | Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι | 1,90

22:00 | Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουν. | Να σκοράρει ο Μανέ | 1,80

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Premier League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

Σε ενδιαφέρει