Δεν μπορεί η Τορίνο, να συνεχίσει με τρίποντο η Βίλα

Δεν μπορεί η Τορίνο, να συνεχίσει με τρίποντο η Βίλα

Καλημέρα στην παρέα! Παρασκευή σήμερα, τα ευρωπαϊκά κύπελλα έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ανοίγει η αυλαία σε μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πριν το κυρίως πιάτο του Σαββατοκύριακού. Λίγες και καλές οι σημερινές μας επιλογές, με λίγο απ’ όλα τα πρωταθλήματα. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχώρισα και τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Κασίμπασα – Γκιοζτέπε

Κατάφερε κι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Κασίμπασα από την έδρα της Καραγκουμρούκ, παρουσιάζοντας μία θετική εικόνα σε γενικές γραμμές. Επιθετικά είναι ποιοτική, δημιουργεί ευκαιρίες και πιστεύω πως απόψε θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Γκιοζτέπε. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Φενερμπαχτσέ την περασμένη αγωνιστική και ήταν τυχεροί που το τελικό σκορ έμεινε στο 2-3 καθώς θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Αμφότερες είναι ικανές στο επιθετικό κομμάτι, οπότε θα στηρίξω λίγο την έδρα με 1Χ διπλή ευκαιρία, συνδυαστικά με γκολ κι από τις δύο ομάδες.

Σασουόλο – Τορίνο

Συνέχισε δυναμικά μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα η Σασουόλο, η οποία επικράτησε με 3-4 στην έδρα της Μπολόνια. Αντίθετα η Τορίνο γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Κάλιαρι με 2-3 και παραμένει ουραγός στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα η Τορίνο διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις και χειρότερες άμυνες του φετινού πρωταθλήματος. Οι Καπούτο και Μπεράρντι δείχνουν να είσαι σε εξαιρετική φόρμα για τη Σασουόλο και πιστεύω πως θα εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες της Τορίνο απόψε. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 2,5 γκολ για να φτάσει σε απόδοση διπλασιασμού.

Άστον Βίλα – Λιντς

Η Άστον Βίλα είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που έχει κάνει το απόλυτο 4 στα 4 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Απόψε κόντρα στη Λιντς θέλει να συνεχίσει το απόλυτο σερί της. Η Λιντς την περασμένη Δευτέρα δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Γουλβς, ηττήθηκαν κι έτσι πλέον σε 5 παιχνίδια έχουν μόνο 2 νίκες και βρίσκονται περίπου στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Ένα τρίποντο όμως απόψε, μπορεί να τους ανεβάσει έστω και προσωρινά μέχρι την 4άδα. Βέβαια η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα καλείται να διαχειριστεί μία πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Κέβιν Φίλιπς από τη μεσαία γραμμή. Με βάση λοιπόν κι αυτή την σημαντική απουσία, θα επιλέξω τον άσο.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Κασίμπασα – Γκιοζτέπε | 1Χ & GG | 2,10

21:45 | Σασουόλο – Τορίνο | 1 & Over 2,5 | 2,00

22:00 | Άστον Βίλα – Λιντς | 1 | 2,20

Μπες στο σάιτ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει