Με απουσίες η Σάντος, καλύτερη η Ιντερνασιονάλ

internacional

Κυριαρχούν οι εθνικές ομάδες και σήμερα στο κουπόνι, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα και ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα θα κάνω μία βόλτα προς Βραζιλία μεριά, όπου έχουμε δράση στη Serie A και υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και προτάσεις, που αξίζουν την προσοχή μας. Έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Σάντος – Γκρέμιο

Με πολλές απουσίες, η Σάντος κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται θετικό και δίκαιο. Αναμένεται να έχει κι απόψε απουσίες τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστεί, γεγονός που θα δυσκολέψει το έργο της κόντρα στην Γκρέμιο. Ωστόσο τρέχει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, που της δίνει ψυχολογία. Η Γκρέμιο από την άλλη, πέτυχε την 3η της νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κοριτίμπα και όπως είναι λογικό έρχεται με ψυχολογία απόψε. Οι αποδόσεις δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στην Γκρέμιο, όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι ικανή να πάρει ένα διπλό φέτος σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σάντος. Θα προτιμήσω τον άσο, με κάλυψη draw no bet.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπραγκαντίνο

Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Από την μία οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης εδώ και 4 αγωνιστικές, ενώ μάλιστα στα 3 τελευταία τους παιχνίδια δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν. Από την άλλη έχουμε την Μπραγκαντίνο που έχει πετύχει μόλις 2 νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές. Η Ατλέτικο βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως μία απώλεια βαθμών σήμερα μπορεί να την ρίξει κι άλλο στη βαθμολογία. Δύσκολο παιχνίδι, θα κρατήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Ιντερνασιονάλ – Ατ. Παραναένσε

Η Ιντερνασιονάλ πήρε σπουδαία νίκη την περασμένη αγωνιστική με 0-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Μπραγκαντίνο, χάρη σε 2 γκολ του Τιάγκο Γκαλιάρντο. Πλέον οι γηπεδούχοι μετράνε 4 σερί παιχνίδια αήττητοι κι ελπίζουν απόψε να επεκτείνουν κι άλλο το σερί τους. Εξάλλου η παράδοση που έχουν εντός έδρας κόντρα στην Παραναένσε είναι άκρως θετική. Αντίθετα με την Ιντερνασιονάλ, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη χαρά της νίκης εδώ και 3 σερί αγωνιστικές, γεγονός που τους έχει στοιχίσει και βαθμολογικά. Ανώτερη ομάδα ποιοτικά και αγωνιστικά η Ιντερνασιονάλ αν και φαίνεται πως έχει ένα θέμα με το σκοράρισμα φέτος. Στο 1,80 ο άσος, τίμια απόδοση. Θα προτιμήσω να τον συνδυάσω με under 4,5 γκολ για να φτάσει μέχρι το 1,94.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Σάντος – Γκρέμιο | 1 DNB | 2,34

00:15 | Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπραγκαντίνο | ΗΤ Χ | 2,14

02:30 | Ιντερνασιονάλ – Ατ. Παραναένσε | 1 & Under 4,5 | 1,94

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει