Premier League: Σε πολύ καλό μομέντουμ Λέστερ και Άρσεναλ

leicester vardy

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Κυριακή σήμερα, με φουλ δράση στο κουπόνι και όπως συνηθίζουμε θα ξεκινήσουμε από την αγαπημένη μας Premier League. Με 6 αναμετρήσεις στο κουπόνι ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ακόμα πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια πιο αναλυτικά.

Λέστερ – Γουέστ Χαμ

Ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε καταπληκτική δουλειά κόντρα στη Σίτι, καθώς προσάρμοσε κατάλληλα την τακτική του για να κάνει τη ζημιά στους Πολίτες. Έπαιξε με βάθος, χτυπώντας με αντεπιθέσεις κι έτσι έφτασε στο τελικό 2-5, όμως δεν θα δούμε το ίδιο απόψε κόντρα στην απρόβλεπτη Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Χαμ ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, καθώς είναι είτε του ύψους ή του βάθους, όμως κόντρα σε ισχυρότερους αντιπάλους δείχνει να σοβαρεύεται. Περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κάνουν παρόμοια πράγματα όπως έκανε η Λέστερ κόντρα στη Σίτι, όμως οι Αλεπούδες έχουν ποιότητα στην επίθεση και πιστεύω μπορούν να πάρουν το τρίποντο. Άσος συνδυαστικά με over 1,5 γκολ.

Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουν.

Βαριά ήττα για την Άρσεναλ την περασμένη Δευτέρα που δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ και ηττήθηκε με 3-1. Όμως λίγα 24ωρα αργότερα πήρε την εκδίκησή της, αποκλείοντας τη Λίβερπουλ από τη συνέχεια του αγγλικού Λιγκ Καπ. Εντός έδρας πάντως οι Κανονιέρηδες είναι πάρα πολύ δυνατοί με 7 νίκες στα 8 τελευταία τους παιχνίδια κι έχουν δικαίως το προβάδισμα απόψε. Η Σέφιλντ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, καθώς έχει μόνο ήττες μέχρι στιγμής και αναμένεται να ζοριστεί ιδιαίτερα απόψε στο Emirates. Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, θα επιλέξω κι εδώ άσο μαζί με over 1,5 γκολ για καλύτερη απόδοση.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ

Μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ επιστρέφει απόψε στο Ολντ Τράφορντ για το πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια απόψε για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πλέον όμως βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα της πρεμιέρας παραμένουν αήττητοι, πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις στο ενδιάμεσο. Όλη την εβδομάδα οι δύο προπονητές έκαναν δηλώσεις προσπαθώντας να παίξουν με τη ψυχολογία του αντιπάλου και η αλήθεια είναι πως θέλουν και οι δύο να αποφύγουν απόψε την ήττα πάση θυσία. Με αυτό λοιπόν ως δεδομένο, καλοβλέπω την ισοπαλία στο 3,55.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Λέστερ – Γουέστ Χαμ | 1 & Over 1,5 | 1,98

16:00 | Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουν. | 1 & Over 1,5 | 1,93

18:30 | Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ | Χ | 3,55

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει