Premier League: Γκολ και θέαμα στο σημερινό κουπόνι

bielsa guardiola

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σάββατο θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας από την αγαπημένη Premier League και τις ματσάρες της που βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα. Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι και να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

Δεν έχει ξεκινήσει και με τον ιδανικότερο τρόπο η σεζόν φέτος για την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έριξαν πολλά λεφτά για μεταγραφές μετά την περσινή τους τιμωρία, αλλά όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να δέσουν τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας, που διατήρησε σταθερό τον κορμό της, ξεκίνησε καλύτερα τη φετινή σεζόν και δείχνει πως μακριά από την έδρα της έχει λιγότερο άγχος και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Οι Μπλε μπορεί να μην εντυπωσιάζουν στην παρούσα φάση, όμως έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς στα 5 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Πάλας μετράνε μόνο νίκες. Αν δεν είχαν προβλήματα με τραυματισμούς οι φιλοξενούμενοι θα τους στήριζα σήμερα. Προς το παρόν θα αρκεστώ στο αμφίσκορο στο 1,80.

Έβερτον – Μπράιτον

Το 6 στα 6 έχει κάνει η Έβερτον τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Οι νέες της μεταγραφές αποδίδουν εξαιρετικά, ενώ και ο Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Μπράιτον έχει 3 νίκες και 3 ήττες στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όμως μόνο μία νίκη από αυτές είναι για το πρωτάθλημα της Premier League.  Μπορεί να μην παίρνει εύκολα τα θετικά αποτελέσματα, όμως αγωνιστικά παίζει καλό ποδόσφαιρο και παλεύει σε όλα της τα παιχνίδια. Η Έβερτον σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, όμως η Μπράιτον έκανε εκτεταμένο ροτέισον στο Λιγκ Καπ κι απόψε αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Παρ’ όλα αυτά θα στηρίξω τον άσο και θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ στο 2,20. Μου αρέσει πάρα πολύ και το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο Κάλβερτ Λέβιν της Έβερτον, που δείχνει σε εξαιρετική φόρμα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Λιντς – Μαν. Σίτι

Ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας το συγκεκριμένο. Λιντς εναντίον Σίτι, ή αλλιώς Μπιέλσα εναντίον Γκουαρδιόλα. Η Λιντς έχει εντυπωσιάσει με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και περιμένω απόψε μία εμφάνιση παρόμοια με αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Η Σίτι προέρχεται από το βαρύ 2-5 εντός έδρας από την Λέστερ, όμως θεωρώ πραγματικά απίθανο να γκελάρει σε δεύτερο σερί παιχνίδι και ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Η Λιντς πιέζει, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως έχει αρκετά θέματα ανασταλτικά, με την Σίτι να διαθέτει τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά για να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά θα βρει. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο συνδυαστικά με over 2,5 γκολ στο παιχνίδι.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας | GG | 1,80

17:00 | Έβερτον – Μπράιτον | 1 & Over 1,5 | 2,20

17:00 | Έβερτον – Μπράιτον | Να σκοράρει ο Κάλβερτ Λέβιν | 2,20

19:30 | Λιντς – Μαν. Σίτι | GG & Over 2,5 | 1,78

Μπες στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει