Πήρε φόρα η Παρί, καλύτερη η Φιορεντίνα

psg neymar

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Παρασκευή σήμερα και ξεκινάνε σιγά σιγά τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, για να πάρουμε μία μικρή γεύση πριν το Σαββατοκύριακο που αναμένεται ποδοσφαιρικός και στοιχηματικός οργασμός. Λίγα και καλά στο σημερινό κουπόνι, οπότε πάμε να δούμε ευθύς αμέσως τι αξίζει να κρατήσουμε σήμερα.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν απόψε και οι δύο ομάδες στο Βερολίνο. Η Ουνιόν ωστόσο δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά, την ώρα που η Μάιντς προβληματίζει. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 1-4 την περασμένη αγωνιστική από την Στουτγκάρδη, με την διοίκηση να απομακρύνει το κόουτς Μπάιερλορτζερ, λόγω της προβληματικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα εδώ και καιρό. Επικρατεί ηρεμία στις τάξεις των γηπεδούχων, γεγονός που τους δίνει το προβάδισμα απόψε.  Θα στηρίξω την έδρα, κρατώντας παράλληλα και μία πισινή. 1Χ διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ.

Φιορεντίνα – Σαμπντόρια

Μία ανάσα από το διπλό στο Μιλάνο έφτασε η Φιορεντίνα, όμως το 2-3 υπέρ της έγινε 4-3 υπέρ της Ίντερ κι έτσι έχασε μία τεράστια ευκαιρία να κάνει την έκπληξη. Παρά την ήττα η ομάδα του Ιακίνι άφησε θετικές εντυπώσεις και πραγματοποιεί θετικό ξεκίνημα φέτος, αφήνοντας πίσω της την απογοητευτική περσινή σεζόν. Κακό το ξεκίνημα για την Σαμπντόρια που μετράει δύο ήττες ήδη. Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε να προηγείται με 2-0, όμως η νεοφώτιστη Μπενεβέντο έκανε την υπέρτατη ανατροπή κι επικράτησε με 2-3. Σαφώς ανώτερη η Φιορεντίνα και με καλύτερη ψυχολογία στην παρούσα φάση. Στο 1,75 ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ για καλύτερη απόδοση.

Παρί – Ανζέ

Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της η πρωταθλήτρια Παρί. Την περασμένη αγωνιστική πήρε διπλό στην έδρα της Ρεμς με δύο γκολ του Μάουρο Ικάρντι, ένα σε κάθε ημίχρονο και πέτυχε έτσι την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Ανζέ από την άλλη έρχεται με φουλ ψυχολογία απόψε, μετά την νίκη-ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Μπρεστ την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν θέματα στην ανασταλτική τους λειτουργία και η Παρί έχει ποιοτικότατους παίκτες που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν αυτά. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσω την επιλογή της νίκης της Παρί και στα 2 ημίχρονα. Πρέπει δηλαδή οι Παριζιάνοι να πετύχουν περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους τους και στα 2 ημίχρονα της συνάντησης, για να πληρωθούμε.

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς | 1Χ & Over 1,5 | 1,80

21:45 | Φιορεντίνα – Σαμπντόρια | 1 & Over 1,5 | 2,04

22:00 | Παρί – Ανζέ | Παρί νίκη και στα 2 ημίχρονα | 1,97

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει