Ματσάρες σε Γερμανία και Ιταλία

bayern dortmund

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τετάρτη σήμερα και η δράση στο κουπόνι είναι κάπως αυξημένη, καθώς έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία και Ιταλία,  ενώ στη Γερμανία έχουμε και τελικό Σούπερ Καπ. Σίγουρα το Der Klassiker στη Γερμανία ξεχωρίζει, όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ιταλική μάχη ανάμεσα σε Λάτσιο και Αταλάντα. Ας δούμε όπως πιο αναλυτικά τι αξίζει να κρατήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια.

Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Χωρίς νίκη παραμένει η Ουέσκα στο ξεκίνημα του ισπανικού πρωταθλήματος και τα πράγματα δυσκολεύουν απόψε, καθώς οι Μαδριλένοι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα τους. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε διέλυσε με 6-1 τη Γρανάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρεζ, που σε 29 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 2 γκολ κι έδωσε μία ασίστ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που η Ατλέτικο πετυχαίνει 6 γκολ σε ένα μόλις παιχνίδι. Θεωρώ πως απόψε οι ροχιμπλάνκος έχουν πάλι τον πρώτο λόγο κι αν αγωνιστούν όπως στο παιχνίδι με τη Γρανάδα δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα. Θα συνδυάσω λοιπόν το διπλό με over 1,5 γκολ στο 1,87.

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Συλλέγει κούπες το τελευταίο διάστημα η Μπάγερν, κι αν καταφέρει απόψε να κερδίσει το Σούπερ Καπ, τότε αυτός θα είναι ο 5ος τίτλος της ομάδας μέσα σε λίγους μήνες. Πάντως οι Βαυαροί έρχονται από ηχηρή σφαλιάρα, καθώς ηττήθηκαν με 4-1 από τη Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της Bundesliga. Βέβαια ούτε η Ντόρτμουντ τα πήγε καλά, καθώς έχασε με 2-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Αμφότερες θέλουν την νίκη απόψε, η οποία σίγουρα θα τους δώσει ψυχολογία για το ξεκίνημα της σεζόν και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν πιο γρήγορα τις γκέλες που είχαν στο πρωτάθλημα. Πολύ χαμηλά τόσο ο άσος, όσο και τα γκολ, θα προτιμήσω να ρισκάρω λίγο και θα επιλέξω το ενδεχόμενο να σκοράρει η Μπάγερν και στα 2 ημίχρονα.

Λάτσιο – Αταλάντα

Κυρίαρχες ήταν και οι δύο ομάδες στα πρώτα τους παιχνίδια που έδωσαν στο ιταλικό πρωτάθλημα το περασμένη Σαββατοκύριακο, κι έφτασαν εύκολα στη νίκη. Η μεν Λάτσιο επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Κάλιαρι και η δε Αταλάντα με 2-4 στην έδρα της Τορίνο. Έδειξαν αμφότερες πολύ καλά στοιχεία και θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτές τις νίκες για τη συνέχεια. Λάτσιο και Αταλάντα μας προσέφεραν γκολ και θέαμα την περσινή σεζόν με 11 γκολ σε μόλις δύο παιχνίδια. Κάτι ανάλογο περιμένω και φέτος είναι η αλήθεια με θέαμα, ευκαιρίες και γκολ. Το σετ των αποδόσεων είναι μοιρασμένο, όμως λέω να στηρίξω λίγο παραπάνω την Αταλάντα απόψε. Γι’ αυτό τον λόγο επιλέγω Χ2 συνδυαστικά με γκολ και από τις δύο ομάδες.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2 & Over 1,5 | 1,87

21:30 | Μπάγερν – Ντόρτμουντ | Μπάγερν να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα | 1,90

21:45 | Λάτσιο – Αταλάντα |  Χ2 & GG | 2,10

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει