Λα Λίγκα: Πρώτη για Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ξεκινάνε επιτέλους τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Πολλή δράση έχει και στο σημερινό κουπόνι, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, καθώς ήδη από χθες είχαμε πάρα πολλές εκπλήξεις στα ευρωπαϊκά  πρωταθλήματα. Τώρα θα κάνω μία βόλτα προς Ισπανία μεριά, όπου συνεχίζονται τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της La Liga.

Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από δύο αγωνιστικές η ομάδα της Εϊμπάρ, η οποία μάλιστα έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα, στην ήττα της κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Στην πρεμιέρα οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν τη Θέλτα, έδειξαν σχετικά καλό πρόσωπο και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, όμως ο σημερινός αντίπαλος είναι πολύ πιο δυνατός και ποιοτικός. Η Μπιλμπάο ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γρανάδα κι έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο επίσημο παιχνίδια, παρά δύο φιλικά, στα οποία δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Η παράδοση είναι οριακά υπέρ της Μπιλμπάο, όμως δεν μπορώ να την εμπιστευτώ σήμερα. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα

Δύσκολη η πρεμιέρα για την Ατλέτικο στη La Liga, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την σίγουρη και φορμαρισμένη Γρανάδα, η οποία πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα εντός κι εκτός συνόρων. Τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η ομάδα της Γρανάδα, η οποία σε αυτά τα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ. Το Wanda Metropolitano θα πρέπει να γίνει απόρθητο φρούριο φέτος για την ομάδα του Σιμεόνε, αν θέλει να ακολουθήσει από κοντά τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του τίτλου, όμως το έργο της απόψε, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων απόψε, λες και παίζουν με την τελευταία ομάδα της κατηγορίας. ΔΙπλό λοιπόν με ασιατικό χάντικαπ +1 γκολ στο 1,98. 

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

Πρεμιέρα και για την Μπαρτσελόνα απόψε, που θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή σεζόν, ειδικά την περίοδο μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Η προετοιμασία με τον Κούμαν ήταν θετική, ωστόσο η πίεση φέτος είναι τεράστια για επιστροφή στις επιτυχίες και τους τίτλους. Μετά την αποχώρηση του Σουάρεζ, οι μπλαουγκράνα αναμένεται να στηριχθούν στον Αντουάν Γκριεζμάν τη φετινή σεζόν, ο οποίος όμως πέρσι ήταν απογοητευτικός. Η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη στο ξεκίνημα της Λα Λίγκα με τον Έμερι στο τιμόνι της, έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και αναμένεται πιο έτοιμη και να ζορίσει την Μπαρτσελόνα. Πολύ χαμηλά ο άσος, γι’ αυτό θα προτιμήσω 1Χ συνδυαστικά με γκολ και από τις δύο ομάδες, κρατώντας μία πισινή για την Μπαρτσελόνα που ίσως να μην είναι εντελώς έτοιμη.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο | 2-3 Goal | 2,00

16:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα | 2 (+1) Α.Χ. | 1,97

22:00 | Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ | 1Χ & GG | 1,83

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει