Πρέμιερ Λιγκ: Καλύτερη η Λιντς, να συνεχίσει νικηφόρα η Σίτι

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με φουλ δράση στο Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ να μας δίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις.
leeds bielsa

Φουλ δράση και σήμερα στην Αγγλία, με ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Premier League. Ενδιαφέροντα ζευγάρια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα, οπότε πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια και τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Σέφιλντ Γιουν. – Λιντς

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, επομένως αμφότερες αναμένονται ξεκούραστες κι ετοιμοπόλεμος για το σημερινό παιχνίδι. Η Σέφιλντ ξεκίνησε τη σεζόν με 2 ήττες, την ώρα που η Λιντς μετράει 1 νίκη και 1 ήττα, παίζοντας ωστόσο εντυπωσιακό, επιθετικό ποδόσφαιρο στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και σκοράροντας κατά ριπάς. Η Σέφιλντ είναι δύσκολη ομάδα και ζορίζει τους αντιπάλους της, όμως η Λιντς την πετυχαίνει στην καλύτερη στιγμή, τώρα που είναι ακόμα νωρίς και με την ψυχολογία “τσαλακωμένη”. Θα επιλέξω το διπλό με κάλυψη draw no bet στο 1,94.

Τότεναμ – Νιούκαστλ

Η Τότεναμ εξαφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας με 1-3 της Σκεντίγια. Πλέον τα Σπιρούνια μετράνε 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κι απόψε επιστρέφουν στην έδρα τους μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Έβερτον. Η Νιούκαστλ από την άλλη ήταν απογοητευτική κόντρα στην Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3, όμως μεσοβδόμαδα ξέσπασε στο κύπελλο κόντρα στην Μόρκαμπ, την οποία διέλυσε με 0-7. Η παράδοση είναι κάπως μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες, και δείχνει επίσης πως τα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως κρίνονται στο γκολ. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση στο 2,00.

Μαν. Σίτι – Λέστερ

Μετά το 1-3 επί της Γουλβς για το πρωτάθλημα, ακολούθησε το 2-1 επί της Μπόρνμουθ για το κύπελλο Αγγλίας για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν. Από την άλλη, οι Αλεπούδες ξεκίνησαν δυναμικά στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές, όμως στο κύπελλο γνώρισαν την ήττα μεσοβδόμαδα από την περσινή κυπελλούχο Άρσεναλ. Δεν έχουν καλή παράδοση στο Etihad, όμως αναμένεται να εξαντλήσουν όλες τους τις πιθανότητες σήμερα. Καμία αξία στον άσο, θα προτιμήσω το αμφίσκορο, μιας και πιστεύω πως έστω ένα γκολ η Λέστερ μπορεί να το πετύχει.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Σέφιλντ Γιουν. – Λιντς | 2 DNB | 1,94

16:00 | Τότεναμ – Νιούκαστλ | 2-3 Goal | 2,00

16:00 | Μαν. Σίτι – Λέστερ | GG | 1,83

Παίζουμε Premier League στη Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει