Λα Λίγκα: Ψάχνουν αντίδραση Βαλένθια και Ρεάλ

Φτάσαμε αισίως στη 3η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με την πρωταθλήτρια Ρεάλ να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο.
real madrid

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της ισπανικής La Liga, με 4 αναμετρήσεις στο στοιχηματικό κουπόνι. Από το σημερινό πρόγραμμα σίγουρα ξεχωρίζουν δύο παιχνίδια, με τα οποία και θα ασχοληθώ. Στις 17:00 διεξάγεται η αναμέτρηση της Βαλένθια με την νεοφώτιστη Ουέσκα, ενώ στις 22:00 η περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέτις.

Βαλένθια – Ουέσκα

Την πρώτη της ήττα για φέτος υπέστη την περασμένη εβδομάδα η Βαλένθια στην έδρα της Θέλτα με 2-1. Μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ιάγο Άσπας που με δύο τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στην πρεμιέρα οι Νυχτερίδες ξεκίνησαν εμφατικά, επικρατώντας με 4-2 της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι, όμως φάνηκε πως έχουν αδυναμίες στα μετόπισθεν. Χωρίς νίκη παραμένει η Ουέσκα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς σε 2 παιχνίδια μετράει 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την επίσης νεοφώτιστη Κάντιθ. Ανάμεικτες εντυπώσεις έχουν αφήσει οι ομάδες στο ξεκίνημα, με τη Βαλένθια να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Στο 2,05 ο άσος, θα τον τιμήσω.

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης

Το 2 στα 2 έχει κάνει η Μπέτις στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να δεχτεί και γκολ σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Δυναμικό το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, με τον κόουτς Πελεγκρίνι στον πάγκο τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Σοσιεδάδ κι έτσι πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια. Η λογική λέει πως η ομάδα του Ζιντάν θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση απόψε, κόντρα σε μία ομάδα που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία κι έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ δίνεται ως φαβορί απόψε, όμως θα αποφύγω το διπλό αν και δύσκολα θα χάσει βαθμούς σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο 1,78 μιας και η Μπέτις έδειξε καλά στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι και πιστεύω πως ένα γκολ το έχει απόψε.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Βαλένθια – Ουέσκα | 1 | 2,05

22:00 | Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης | GG | 1,78

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει