Δεν πείθει η Μπασακσεχίρ, ανώτερη η Χέρτα

Κλασικά Παρασκευή θα κρατήσουμε δυνάμεις για το ΣΚ και θα ασχοληθώ με λίγο απ' όλα
basaksehir

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, καθώς όποιος ακολούθησε τις προτάσεις μας πήγε σίγουρα στο ταμείο. Παρασκευή σήμερα και τα πράγματα στο κουπόνι είναι πολύ πιο χαλαρά, καθώς ακολουθεί το πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο με τα δεκάδες παιχνίδια. Χαλαρά λοιπόν θα κινηθούμε σήμερα με λίγο απ’ όλα στις επιλογές μας. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα παιχνίδια που ξεχώρισα και τις προτάσεις μου από αυτά.

Φ. Καραγκουμρουκ – Μπασακσεχίρ

Πρώτη στάση στη γειτονική Τουρκία, όπου η περσινή πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ συνεχίζει να παρουσιάζεται αγνώριστη. Ξεκίνημα με 2 ήττες στο πρωτάθλημα και θα πρέπει άμεσα να βγάλει αντίδραση, για να μην την πάρει τελείως από κάτω. Η Καραγκουμρούκ αντίθετα παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική, δημιουργεί φάσεις και κυνηγάει τα γκολ κόντρα στους αντιπάλους της. Την περασμένη αγωνιστική έχανε με 2-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ, όμως με ένα γκολ στις καθυστερήσεις πήρε πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας, παλεύοντας μέχρι τέλους. Παρά το κακό ξεκίνημα, η Μπασακσεχίρ δίνεται ως φαβορί από τις στοιχηματικές, όμως εμένα δεν με ψήνει ιδιαίτερα. Θα προτιμήσω το 1Χ διπλή ευκαιρία στο 1,85.

Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρ.

Μπορεί η Χέρτα να μην ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αφού αποκλείστηκε στο κύπελλο, όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παίρνοντας σπουδαίο διπλό με 1-4 στην έδρα της Βέρντερ. Η Άιντραχτ από την άλλη δεν εντυπωσίασε κόντρα στην νεοφώτιστη Αρμίνια του Μπίλεφελντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Η Άιντραχτ πέρσι ήταν κάκιστη μακριά από την έδρα της, και με δεδομένη την καλή εικόνα της Χέρτα στην πρεμιέρα, κοιτάω ξεκάθαρα προς στον άσο!

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μάχη στις τελευταίες θέσεις της Τσάμπιονσιπ, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει πολύ μουδιασμένα στο πρωτάθλημα. Από δύο ήττες μετράει κάθε ομάδα και γενικότερα δεν πείθουν με την εικόνα που βγάζουν στο χορτάρι. Είναι κακές και προβληματικές. Ειδικά η Νότιγχαμ που έχει ως στόχο την άνοδο είναι πραγματικά πολύ κακή και πρέπει να συνέλθει άμεσα, αν δεν θέλει να μείνει πίσω και να τρέχει αργότερα. Αμφότερες έχουν προβλήματα, δεν είναι στα καλά τους, ενώ και η αυτοπεποίθησή τους έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα. Θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο για διπλασιασμό.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Φ. Καραγκουμρουκ – Μπασακσεχίρ | 1Χ | 1,85

21:30 | Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρ. | 1 | 2,30

21:45 | Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ | ΗΤ Χ | 2,00

Μπες στο site να τσεκάρεις τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Σε ενδιαφέρει