Premier League: Σάββατο με combo επιλογές

Δυναμικά ξεκινάει το Σαββατοκύριακό μας με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην αγαπημένη όλων, Premier League.
everton

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Επιτέλους Σάββατο και προβλέπεται πολύ δυνατό, καθώς εχουμε δράση σε όλα τα μεγάλα και όχι μόνο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα ξεκινήσουμε με Premier League σήμερα τις προτάσεις, όπου έχουμε  τέσσερα παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική στο σημερινό κουπόνι. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά και αν αξίζει να κρατήσουμε κάτι από αυτά.

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ

Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα τα Ζαχαρωτά, αφού επικράτησαν της Τότεναμ με 0-1. Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες της κατηγορίας, μιας κι έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος το καλοκαίρι, ενώ στο τιμόνι της έχει τον Κάρλο Αντσελότι. Η Γουέστ Μπρομ δεν τα κατάφερε στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και γνώρισε την ήττα με 0-3 από τη Λέστερ, μέσα στην έδρα της. Θέλει δουλειά ακόμα και χρόνο για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία. Φαβορί η Έβερτον στο συγκεκριμένο ζευγάρι και όχι άδικα, με τον άσο όμως να είναι πολύ χαμηλά. Γι’ αυτό τον λόγο, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ.

Λιντς – Φούλαμ

Τρομερή η Λιντς στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, πραγματοποίησε δυνατή εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, όμως δεν κατάφερε να τη συνδυάσει και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Φούλαμ από την άλλη έκανε ποδαρικό με τριάρα από την ανεβασμένη Άρσεναλ, επομένως ψάχνει κι αυτή σήμερα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σαφώς ανώτερη η Λιντς, και με βάση την εικόνα της πρεμιέρας, όμως η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Μπιέλσα έχει κάποια θέματα στην άμυνα και θεωρώ πως μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Φούλαμ. Σε απόδοση διπλασιασμού το αμφίσκορο, το κρατάω.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς συμμετείχε στο Final 8 του Europa League, οπότε ξεκουράστηκε την περασμένη εβδομάδα που ντεμπούταραν οι υπόλοιπες ομάδες. Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως πριν από λίγες μέρες αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι από την Μπόρνμουθ. Γενικά είναι απρόβλεπτη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Η Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί απόψε και όχι άδικα, ενώ έχει με το μέρος της και την παράδοση. Ο άσος πάντως δεν αγγίζεται στο 1,30, θα τον συνδυάσω με over 2,5 γκολ στα οποία μπορεί να συνεισφέρει και η Κρίσταλ Πάλας.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

Δυναμικό ξεκίνημα για τους Κανονιέρηδες, που επικράτησαν με 0-3 στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου επί της Φούλαμ. Αντίθετα με το αριστερό ξεκίνησε ακόμα μία δύσκολη χρονιά για τη Γουέστ Χαμ, που γνώρισε την ήττα από τη Νιούκαστλ με 0-2. Η Γουέστ Χαμ έχει και φέτος ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, όμως το έργο της απόψε είναι δύσκολο κόντρα στην ανεβασμένη Άρσεναλ, του φορμαρισμένου Ομπαμεγιάνγκ. Περιμένω κι απόψε δυνατή εμφάνιση από τους γηπεδούχους, οπότε συνδυάζω κι εδώ τον χαμηλό άσο με over 1,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Εβερτον – Γουέστ Μπρομ | 1 & Over 1,5 | 1,80

17:00 | Λιντς – Φούλαμ | GG | 2,00

19:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας | 1 & Over 2,5 | 1,96

22:00 | Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ | 1 & Over 2,5 | 1,96

Παίξε μπάλα στην Premier League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει