Ζέσταμα Παρασκευής με Super League 1 και Bundesliga

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το Σαββατοκύριακο και ξεκινάμε με πολύ δυνατές αναμετρήσεις και ωραίες στοιχηματικές επιλογές.
olympiakos asteras

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Με θετικό πρόσημο έκλεισε και η χθεσινή μέρα, παρά το γεγονός πως οι Έλληνες εκπρόσωποί δεν τα πήγαν καλά στα προκριματικά του Europa League. Σήμερα είναι Παρασκευή και ανοίγει η αυλαία σε αρκετά πρωταθλήματα, όπως και στη δική μας Super League 1, ενώ πρεμιέρα έχουμε και στη γερμανική Bundesliga. Αρκετά όμως με τον πρόλογο, πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από το σημερινό κουπόνι.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Με φόρα και φουλ ψυχολογία έρχεται ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη του νίκη επί της Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, σίγουρα έχουν φέρει κόπωση στην ομάδα. Ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο και ηττήθηκε στο Περιστέρι με 0-2. Η λογική λέει πως θα ψάξει για αντίδραση, όμως δύσκολα θα μπορέσει να κάνει κάτι απόψε. Πολύ χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται ο νταμπλούχος πλέον Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες πήραν σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον αξιόμαχο Παναθηναϊκό και σίγουρα αυτό το τρίποντο τους έδωσε σημαντική ώθηση για το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος και πιο ποιοτικός ως ομάδα, όμως θα είναι αρκετά διαφορετικός από τον τελικό κυπέλλου. Ο Αστέρας έρχεται με ενθουσιασμό απόψε, έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα και πιστεύω μπορεί να βρει ένα γκολ απόψε στο Φάληρο. Το συνηθίζει άλλωστε τελευταία. Με ρίσκο λοιπόν το αμφίσκορο, αλλά σε πολύ καλή απόδοση.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε

Αυλαία λοιπόν και στην Μπουντεσλίγκα, με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να υποδέχεται τη Σάλκε. Σαφώς οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί απόψε, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, όμως η Σάλκε έχει αξιόλογο ρόστερ. Το θέμα είναι όμως να βγει όλο αυτό στο χορτάρι, κάτι που δεν γίνεται, μιας και η Μπάγερν της έχει πάρει τον αέρα εδώ και καιρό. Καμία αξία στον άσο και τα γκολ, θα προτιμήσω την επιλογή να κερδίσει η Μπάγερν και στα δύο ημίχρονα. Αυτό σημαίνει πως και στα 2 ημίχρονα οι Βαυαροί θα πρέπει να πετύχουν περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους τους, πράγμα που θεωρώ εφικτό.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | ΠΑΟΚ – Ατρόμητος | 2-3 Goal | 2,00

20:30 | Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης | GG | 2,27

21:30 | Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε | Νίκη Μπάγερν και στα 2 ημίχρονα | 1,80

Οι επιλογές μου στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει