Κύπελλο Αγγλίας: Πέφτει το διπλό της Φούλαμ, δεν πείθει η Σαουθάμπτον

Πιστή στο ραντεβού της η Αγγλία, μας κρατάει στοιχηματική συντροφιά και μεσοβδόμαδα, όταν όλοι οι άλλοι δεν παίζουν ποδόσφαιρο.
brentford

Ακόμα μία μέρα που οι Άγγλοι θα μας κρατήσουν συντροφιά, η σημερινή καθώς η δράση στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Λιγότερα τα παιχνίδια σήμερα στο κουπόνι, όμως εξίσου ενδιαφέροντα και σημαντικά για τις ομάδες. Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα πέρασμα από τα γήπεδα του Νησιού για να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Ίπσουιτς – Φούλαμ

Θετικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί η Ίπσουιτς, η οποία ξεκίνησε και με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα κι απόψε καλείται να κοντραριστεί στο κύπελλο με μία ομάδα της Premier League. Η επιστροφή της Φούλαμ στη μεγάλη κατηγορία δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς με το καλημέρα δέχτηκε 3 γκολ από τη δυνατή φέτος Άρσεναλ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και σίγουρα στην παρούσα φάση η προτεραιότητα της Φούλαμ είναι το πρωτάθλημα, όμως απόψε δεν θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές, καθώς οι παίκτες της θέλουν χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια τους. Όσο περνάει η ώρα πάντως, η απόδοση του διπλού κατηφορίζει. Θα το προλάβω στο 1,80.

Λιντς – Χαλ

Δυναμική η επιστροφή της Λιντς στην Premier League αν και δεν μπόρεσε να συνδυαστεί με νίκη. Επιθετικά η ομάδα του Μπιέλσα ήταν τρομερή, όμως στα μετόπισθεν είχε τα θεματάκια της, τα οποία θα πρέπει σιγά σιγά να διορθώσει. Με νίκη ξεκίνησε η Χαλ στη League 1, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Τζίλιγχαμ. Αυτή την στιγμή και οι δύο ομάδες έχουν ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, οπότε περιμένω ροτέισον από τους δύο προπονητές. Ο άσος είναι πολύ χαμηλά και δεν έχει καμία απολύτως αξία απόψε. Το μόνο ίσως που αξίζει είναι το αμφίσκορο, με δεδομένα και τα αμυντικά κενά της Λιντς.

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ

Με ήττες ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, οι οποίες όμως προβλημάτισαν και με την εικόνα του παρουσίασαν. Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε εκτός από την Κρίσταλ Πάλας, την ώρα που η Μπρέντφορντ που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, γνώρισε την ήττα από την Μπέρμιγχαμ. Ούτε αυτές καίγονται ιδιαίτερα για το κύπελλο, όμως ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα τους τονώσει το ηθικό. Θεωρώ πολύ άδικο το σετ των αποδόσεων, μιας και η Μπρέντφορντ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, ενώ η Σαουθάμπτον δεν έδειξε και τίποτα συγκλονιστικό στην πρεμιέρα. Θα πάω κόντρα στο φαβορί και θα επιλέξω Χ2 στο 2,04.

Τα προγνωστικά μου

21:00 | Ίπσουιτς – Φούλαμ | 2 | 1,80

21:45 | Λιντς – Χαλ | GG | 1,98

21:45 | Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ | Χ2 | 2,04

Νέα εμπειρία παιχνιδιού στη Novibet! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει