Με σύμμαχο την παράδοση η Μονακό, με απουσίες η Παρί

Φουλ δράση σήμερα στη Γαλλία, με τις αναμετρήσεις να έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
monaco nantes

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή στοιχηματική μέρα, καθώς όποιος ακολούθησε τις προτάσεις της σελίδας μας βγήκε σίγουρα κερδισμένος. Κυριακή σήμερα και συνεχίζουμε δυναμικά, μιας και το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο από αγώνες. Με Γαλλία θα ασχοληθώ για αρχή, όπου φτάσαμε αισίως στην 3η αγωνιστική της Ligue 1. Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά παιχνίδια.

Λιλ – Μετς

Σίγουρα στην πρεμιέρα η Λιλ δεν εντυπωσίασε, όμως στη δεύτερη αγωνιστική διατήρησε ανέπαφη την εστία της και πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Ρεμς. Η Μετς από την άλλη προβλημάτισε κόντρα στη Μονακό, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Είχε κάποιες φάσεις κι ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και την πρόσφατη παράδοσή τους, δεν μπορώ να στηρίξω κάτι άλλο πέρα από τον άσο, ο οποίος όμως είναι πολύ χαμηλά. Θα τον συνδυάσω με under 3,5 γκολ, αφού δύσκολα πιστεύω θα ανοίξει το παιχνίδι.

Μονακό – Ναντ

Αήττητο ξεκίνημα πραγματοποιούν και οι δύο ομάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό, η ψυχολογία τους είναι αρκετά ανεβασμένη και θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά και απόψε. Η Μονακό έδειξε πολύ καλή εικόνα και σοβαρότητα και πήρε σπουδαίο διπλό την περασμενη αγωνιστική στην έδρα της Μετς παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Καλή και η Ναντ κόντρα στη Νιμ, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας. Η παράδοση πάντως είναι συντριπτικά υπέρ της Μονακό, γι’ αυτό και το σετ των αποδόσεων είναι μοιρασμένο με αυτόν τον τρόπο, υπέρ των γηπεδούχων. Θα ρισκάρω και θα ακολουθήσω την παράδοση, επιλέγοντας τον άσο στο 1,98.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ

Πολλές οι απουσίες για την Παρί κόντρα στη Λανς, με την εικόνα των Παριζιάνων να είναι κακή και μοιραία να γνωρίζουν την ήττα με 1-0. Και απόψε αναμένεται να λείπουν πολλοί βασικοί από το αρχικό σχήμα των γηπεδούχων αν και ο Τούχελ θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι όχι. Η Μαρσέιγ ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα, όμως έδειξε να έχει κάποιες αμυντικές αδυναμίες, που θα πρέπει να διορθώσει. Η Παρί έχει την ικανότητα να τις εκμεταλλευτεί ακόμα κι αν παίζει με μισή ομάδα. Με τρώει να κοντράρω την Παρί απόψε, η οποία δεν έδειξε καθόλου καλά στοιχεία στο πρώτο της παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν πλήρης, αλλά για μία τέτοια ομάδα, δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοιες δικαιολογίες. Χ2 λοιπόν συνδυαστικά με over 1,5 γκολ στο παιχνίδι.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Λιλ – Μετς | 1 & Under 3,5 | 2,10

18:00 | Μονακό – Ναντ | 1 | 1,98

22:00 | Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ | Χ2 & Over 1,5 | 2,35

Οι προτάσεις του Big Guru παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 

Σε ενδιαφέρει