Αμφίρροπες αναμετρήσεις με στήριγμα στα γκολ

Μπορεί οι επιλογές μας σήμερα να είναι περιορισμένες, όμως τα γκολ μπορούν να μας πληρώσουν ξανά.
stabaek

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Δευτέρα σήμερα κι από τον ποδοσφαιρικό οργασμό του τριημέρου, ερχόμαστε με πολύ περιορισμένες επιλογές στο σημερινό κουπόνι. Περιορισμένες επιλογές όμως δεν σημαίνει και απουσία προγνωστικών, καθώς με την απαραίτητη μελέτη, μπορούν παντού να βρεθούν ευκαιρίες για στοιχηματισμό. Πάμε λοιπόν να κάνουμε μία βόλτα από τα γήπεδα να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Κάλμαρ – Μιάλμπι

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα της Κάλμαρ, η οποία έχει υποχωρήσει βαθμολογικά και πλέον είναι στις θέσεις του υποβιβασμού. Είχα μία αναλαμπή πριν δύο αγωνιστικές κόντρα στη Χάκεν, όμως γενικότερα η εικόνα της είναι προβληματική και δεν πείθει. Σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά η Μιάλμπι, η οποία ωστόσο επίσης δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Έχει θέματα στα μετόπισθεν και δέχεται γκολ με ευκολία. Δεν νομίζω πως έχει νόημα να πάω με τον νικητή, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Στάμπαεκ – Μπραν

Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και 5 αγωνιστικές η Στάμπαεκ, η οποία έχει υποχωρήσει βαθμολογικά. Δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ, ενώ εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 τελευταία της παιχνίδια. Μόλις 1 νίκη σε 7 αγωνιστικές μετράει η Μπραν, η οποία όμως έχει και καινούριο προπονητή στον πάγκο της. Μπορεί στο ντεμπούτο του να έχασε, όμως σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο να αφομοιώσει η ομάδα την νέα φιλοσοφία. Πάντως έδειξαν κάποια καλά στοιχεία οι παίκτες της Μπραν, παρά την ήττα τους. Αμφίρροπη αναμέτρηση, καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει με την απόδοσή της όμως. Πιστεύω θα κριθεί οριακά το παιχνίδι. Θα δώσω μία ευκαιρία στον νέο τεχνικό της Μπραν και θα επιλέξω το διπλό με κάλυψη draw no bet.

Σιντ Τρούιντεν – Οστάνδη

Δυνατή και υπολογίσιμη δύναμη είναι εντός έδρας η ομάδα της Σιντ Τρούιντεν, η οποία όμως έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Βέβαια ούτε στην Οστάνδη είναι καλή η κατάσταση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο ήττες, όπως άλλωστε ολοκλήρωσαν και την περσινή σεζόν. Χρειάζονται βαθμούς και οι δύο ομάδες, με την Οστάνδη να έχει μεγαλύτερη ανάγκη, όσο είναι ακόμα αρχή. Θεωρώ πως παίζει δυνατά η ισοπαλία, όμως θα προτιμήσω κι εδώ τα 2-3 γκολ, καθώς δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της η Οστάνδη.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Κάλμαρ – Μιάλμπι | 2-3 Goal | 2,00*

20:00 | Στάμπαεκ – Μπραν | 2 DNB | 1,80*

21:45 | Σιντ Τρούιντεν – Οστάνδη | 2-3 Goal | 2,07*

Οι προτάσεις μου στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει