Δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά

Μεγάλες μάχες έχουμε κι απόψε στο Europa League, με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
wolves

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και συνεχίζουμε στο κουπόνι με τις αναμετρήσεις του Europa League. Ακόμα δύο παιχνίδια διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Σίγουρα το ζευγάρι Γουλβς – Σεβίλλη ξεχωρίζει στο κουπόνι. Υπενθυμίζω ότι λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, τα παιχνίδια είναι μονά και διεξάγονται σε ουδέτερες έδρες.

Σαχτάρ – Βασιλεία

Στο Γκελζενκίρχεν διεξάγεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον νικητή της να συναντάει στα ημιτελικά την ομάδα της Ίντερ, που επικράτησε χθες με 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Για να μην γελιόμαστε, η Σαχτάρ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, πράγμα που φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών. Οι Ουκρανοί έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής, διαθέτουν ποιοτική ομάδα, τρέχουν ένα αήττητο σερί 14 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις κι έρχονται με ψυχολογία στην αποψινή αναμέτρηση. Με σχετική άνεση προκρίθηκε η Βασιλεία στην 8άδα και παρά το γεγονός ότι εντός συνόρων δεν διανύει και την καλύτερή της σεζόν, στην Ευρώπη φέτος είναι πολύ καλή. Μπορεί να έχουμε φαβορί, όμως το παιχνίδι είναι μονό κι αυτό κρύβει κινδύνους. Η Βασιλεία είναι σε φουλ ρυθμούς καθώς έδινε επίσημα παιχνίδια μέχρι πριν από λίγες μέρες. Πολύ πιθανή εξέλιξη το αμφίσκορο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά.

Γουλβς – Σεβίλλη

Ξεκάθαρα το παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα το συγκεκριμένο. Η Γουλβς που απέκλεισε τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τη δυνατή Σεβίλη, με τον νικητή της αναμέτρησης να βρίσκει στα ημιτελικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γουλβς επικράτησε οριακά με 1-0 του Ολυμπιακού και πήρε το εισιτήριο για τους 8, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την εικόνα της. Πάντως φέτος στο Europa League έχει μόλις 2 ήττες παθητικό, συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών παιχνιδιών για τη διοργάνωση. Πολύ καλή εικόνα παρουσιάζει η Σεβίλλη στην μετά κορονοϊού εποχή, αφού τρέχει ένα αήττητο 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις κι έρχεται φουριόζα απόψε να πάρει κάτι θετικό. Οι Ισπανοί πάντως έχουν πολύ καλή παράδοση στον θεσμό και δικαιολογημένα είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι Άγγλοι έβγαλαν σημάδια κόπωσης κόντρα στον Ολυμπιακό πάντως και σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν εύκολο έργο απόψε κόντρα στην ομάδα της Σεβίλλης. Στο 2,20 το διπλό της Σεβίλλης, είναι δελεαστικό.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Σαχτάρ – Βασιλεία | GG | 1,82*

22:00 | Γουλβς – Σεβίλλη | 2 | 2,20*

Είσοδος στο site για τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει