Europa League Volume 2

europa league

Συνέχεια στις αναμετρήσεις του Europa League με τις ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Κορυφώνεται η αγωνία και τη δεδομένη χρονική περίοδο οι αγώνες μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης αποτελούν όαση για το κουπόνι μας. Ας δούμε τι ξεχωρίζουμε από τους σημερινούς αγώνες και τι πραγματικά αξίζει να προσθέσουμε στο κουπόνι μας.

Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς

Μπορεί το 3-1 του πρώτου αγώνα να δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη Λεβερκούζεν όμως εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Θέλουμε να πάρουμε ότι αξίζει στοιχηματικά από την αναμέτρηση και εκεί στρέφουμε το ενδιαφέρον μας. Οι γηπεδούχοι έχουν διακόψει εδώ και περίπου ένα μήνα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και ετοιμάζονται για αυτόν τον αγώνα. Άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν αλλά η αξία της ομάδας είναι δεδομένη. Από την άλλη πλευρά η Ρέιντζερς ξεκίνησε τη νέα σεζόν και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα. Αυτό που μετράει είναι το πάθος που παρουσιάζει σαν ομάδα και δεν περιμένουμε να σηκώσει λευκή πετσέτα στην αναμέτρηση. Θα πάμε στο over 2,5 και σε συνδυασμό με το Goal-Goal υπάρχει αξία στο συγκεκριμένο ποντάρισμα. Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων έχει γκολ ωστόσο υπάρχει ο παράγοντας αποχή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Σεβίλλη – Ρόμα

Είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες για την φάση των 16 του Europa League. Η εξάπλωση της Πανδημίας δεν επέτρεψε σε Σεβίλλη και Ρόμα να παίξουν στις αρχές Μαρτίου και θα κληθούν στις επόμενες μέρες να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. Η Σεβίλλη έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος και με διαδοχικά θετικά αποτελέσματα πήρε το εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης σεζόν. Στη Γερμανία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης με ότι δυνάμεις μπορούν να έχουν απομείνει στο οπλοστάσιό της. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρόμα έχει τις μονάδες και την εμπειρία να παίξει τόσο σημαντικά παιχνίδια. Το ιταλικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες πράγμα που σημαίνει πως οι Ιταλοί θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Η Ρόμα θα δηλώσει παρόν στο Champions League της ερχόμενης σεζόν κάτι που την απελευθερώνει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Πολλά τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και το over έχει τύχη απόψε. Θα το ρισκάρω. Για ένα κουπόνι με ζητούμενα το διπλό της Ρόμα είναι υπό εξέταση.

Γουλβς – Ολυμπιακός

Το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης άφησε ανοικτούς λογαριασμούς στην υπόθεση πρόκριση. Η Γουλβς δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη σεζόν και επικεντρώνεται στον στόχο του Europa League μήπως και τα καταφέρει εδώ. Οι Άγγλοι δεν είχαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο φινάλε και ελπίζουμε να μην το βρούνε απόψε κόντρα στην ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχοντας κατακτήσει τον εγχώριο τίτλο και με την ψυχολογία στα ύψη μπορεί να σκέφτεται το όνειρο μίας πρόκρισης. Θέλει να σκοράρει εκτός έδρας ούτως ή άλλως και δεν πρόκειται να κλειστεί στα μετόπισθεν απέναντι σε μία φύση επιθετική ομάδα. Το over θεωρώ πως έχει μεγάλη τύχη να επιβεβαιωθεί και θα το τιμήσω δεόντως.

Τα προγνωστικά μου

19:55 | Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς | Goal – Goal & Over 2,5 | 1,93*

19:55 | Σεβίλλη – Ρόμα | over 2,5 | 2,00* 

22:00 | Γουλβς – Ολυμπιακός | over 2,5 | 2,30* 

Νόμιμο Στοίχημα Κλικ Εδώ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει