Γκολ και θέαμα στο Europa League

Επιτέλους επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη των επαναληπτικών του Europa League για τη φάση των 16! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα αλλά η Ίντερ θα χρειαστεί να καταβάλει όλες της τις δυνάμεις για να επικρατήσει στις διπλές αναμετρήσεις με τη Χετάφε. Με αυτές τις αναμετρήσεις θα ασχοληθώ στοιχηματικά και οι αποδόσεις έχουν αξία στο παρολί μου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – LASK Λιντς

Μετά το 5-0 στην Αυστρία δύσκολα θα κινδυνέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του θεσμού. Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν τρομερές εμφανίσεις μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πήραν το εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης σεζόν. Στόχος για φέτος η κούπα στη 2η την τάξη διοργάνωση της UEFA και με την φόρα που έχει πάρει είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Η LASK Λιντς θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την πανωλεθρία του πρώτου παιχνιδιού αλλά έχει δείξει πολύ επηρεασμένη από την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεών της. ‘Έκλεισε τη σεζόν με πολλές ήττες και μάλιστα δεχόμενη αρκετά γκολ. Θεωρώ ότι θα δεχτεί πολλά γκολ και από τους κόκκινους διαβόλους στο Όλντ Τράφορντ και σε συνδυασμό με τον άσσο η απόδοση αποκτά αξία.

Ίντερ – Χετάφε

Σε ουδέτερο γήπεδο λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊού Ίντερ και Χετάφε διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην 1η μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Πανδημία δεν είχε επιτρέψει να γίνει το πρώτο παιχνίδι και σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο φορές με φόντο μία θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Ίντερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Campionato πριν από λίγες ημέρες καταλήγοντας 2η πίσω από την Γιουβέντους. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το αποδεικνύουν τα σερί θετικά της αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να σκοράρει ενώ στα μετόπισθεν δείχνει συμπαγής. Η Χετάφε είναι αρκετό καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια της και μπορεί να της στοιχίσει στο σημείο που βρισκόμαστε. Οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στη χώρα τους και λογικά βρίσκονται σε θέση αουτσάιντερ. Ο άσσος πληρώνει καλά και θα το ρισκάρω.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – LASK Λιντς | 1 & Over 2,5 | 1,73*

22:00 | Ίντερ – Χετάφε | 1 | 1,71*

Νόμιμο Στοίχημα! Κλικ Εδώ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει