Φινάλε στη B’ Ιταλίας

Serie b

Με θετικό πρόσημο στο σύνολό τους οι χθεσινές μας προβλέψεις καταφέρνοντας να διατηρούμε την καλή μας ψυχολογία τώρα που πλησιάζουν οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μπαίνουμε σε καινούριο κουπόνι το οποίο για σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και θα προσπαθήσω να απομονώσω αυτές που έχουν ένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Κοζέντσα – Γιούβε Στάμπια

Μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού θα δώσουν απόψε Κοζέντσα και Γιούβε Στάμπια με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και με νίκη όχι μόνο παίρνουν το εισιτήριο για τα Play off παραμονής αλλά σε συνδυασμό με στραβοπάτημα της Περούτζια μπορεί να εξασφαλίσουν την απευθείας παραμονή τους στη Serie B. Η Κοζέντσα προέρχεται από 4 σερί νίκες και έχει την ευκαιρία να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν. Από την άλλη η Γιούβε Στάμπια δεν δείχνει απειλητική κυρίως μακριά από το γήπεδό της και θέλει μόνο νίκη για να μπει στα μπαράζ παραμονής. Δύσκολο έργο το αποψινό και θα την κοντράρουμε.

Κρεμονέζε – Πορντενόνε

Εδώ που φτάσαμε κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες για να αποφύγουν τη διαδικασία των play off παραμονής. Η Κρεμονέζε κατάφερε με καλή συγκομιδή βαθμών στις τελευταίες αγωνιστικές να κρατάει την τύχη της στα χέρια της και με ισοπαλία τουλάχιστον να κλειδώνει την υπόθεση παραμονή. Παραμένει αήττητη για 7 αγωνιστικές ( 4 νίκες, 3 ισοπαλίες ) και πιστεύω πως απόψε θα πάει για τον χρυσό βαθμό κόντρα στην Πορντενόνε. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κάνουν τα σχέδιά τους για τα play off ανόδου καθώς βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα υπάρξει κάποια μεταβολή στην τελική κατάταξη. Δεν πιστεύω πως θα επιδιώξουν κάτι περισσότερο από μία καλή εμφάνιση με αρκετή προσοχή ενόψει συνέχειας. Κλειστό ματς και το Χ παίζει δυνατά σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Τραπάνι – Κροτόνε

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Τραπάνι να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Περιμένει στραβοπάτημα της Κοζέντσα ( που παρεμπιπτόντως ποντάρουμε να νικήσει ) και νίκη δική της επί της 2ης στον βαθμολογικό πίνακα Κροτόνε. Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που θα έχουν την προσοχή τους κυρίως στο ματς της Κοζέντσα. Αν μάλιστα στραβώσει το ματς εκεί τότε θα δούμε ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι θα διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο φινάλε του πρωταθλήματος και χωρίς άγχος θεωρώ θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα τέρμα στην αναμέτρηση. Το over πληρώνει ικανοποιητικά και θα το προσθέσω στο παρολί μου.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Κοζέντσα – Γιούβε Στάμπια | 1 | 1.84* 

22:00 | Τραπάνι – Κροτόνε| Over 2,5 | 1,80*

22:00 | Κρεμονέζε – Πορντενόνε | Χ | 3,20* 

Κλικ Εδώ για Νόμιμο Στοίχημα

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει