Δυνατές επιλογές από Σουηδία μεριά

Ενδιαφέρουσες προτάσεις περιλαμβάνει και το σουηδικό πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στη 10η αγωνιστική του.
malmo ff

Πέμπτη σήμερα και η κίνηση στο κουπόνι είναι κάπως περιορισμένη. Γι’ αυτό λοιπόν ετοιμάζομαι να κάνω ένα πέρασμα κι από τα σουηδικά γήπεδα, όπου έχω βρει ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα “μεγάλα” πρωταθλήματα και θα μας κρατήσουν στοιχηματική συντροφιά οι Σκανδιναβοί. Μέχρι να αρχίσουν και τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ας δούμε όμως τι αξίζει να κρατήσουμε από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Μάλμε – Χάμαρμπι

Για τρίτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Μάλμε, η οποία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάλμαρ, έκανε όμως την ανατροπή κι επικράτησε τελικά με 2-1. Δείχνουν ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και παρουσιάζουν αρκετά καλή εικόνα φέτος. Αντίθετα, η εικόνα της Χάμαρμπι είναι ασταθής και προβληματική, καθώς εκεί που η ομάδα δείχνει πως βρίσκει ρυθμό και τα πάει καλά, κάτι γίνεται και χαλάνε όλα. Σίγουρα η Μάλμε έχει τον πρώτο λόγο απόψε, όμως ο άσος δεν με καλύπτει με τέτοια απόδοση. Θα πάρω το ρίσκο και θα τον συνδυάσω με γκολ κι από τις δύο ομάδες.

Κάλμαρ – Σίριους

Ακόμα μία ήττα για την Κάλμαρ, η οποία δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει και πάει από το κακό στο χειρότερο. Γνώρισε την ήττα από την Μάλμε την περασμένη αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί στην αναμέτρηση. Αυτή ήταν η 6η σερί ήττα για τους γηπεδούχους, που έχουν πολλά θέματα στα μετόπισθεν και θα πρέπει να τα βελτιώσουν αν θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Η Σίριους από την άλλη είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, είναι μία ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία και θεωρώ πως απόψε αν κι αγωνίζεται εκτός έδρας, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα στην προβληματική Κάλμαρ. Δελεαστική η απόδοση του διπλού, δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο.

Γκέτεμποργκ – Φάλκενμπεργκ

Η Γκέτεμποργκ φαίνεται πως έχει στο μυαλό της τον τελικό κυπέλλου το τελευταίο διάστημα κι έχει αφήσει λίγο πίσω τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.  Η Φάλκενμπεργκ από την άλλη μετράει 8 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και ειδικά μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αρκετά προβληματική. Θεωρώ πως η Γκέτεμποργκ απόψε έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μία νίκη που θα της δώσει και ψυχολογία ενόψει του τελικού κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που δεν πείθει καθόλου με την παρουσία της. Άσος και under 4,5 γκολ η επιλογή μου.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Μάλμε – Χάμαρμπι | 1 & GG | 3,48*

20:00 | Κάλμαρ – Σίριους | 2 | 2,23*

20:00 | Γκέτεμποργκ – Φάλκενμπεργκ | 1 & Under 4,5 | 1,92*

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει