Αμφίρροπος ο δεύτερος ημιτελικός

Μεγάλος προβλέπεται ο αποψινός ημιτελικός του FA Cup, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι με τις δύο ομάδες να δείχνουν φορμαρισμένες.
man utd chelsea

Απόψε στις 20:00 στο Wembley, διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του FA Cup, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσελσι. Στο χθεσινό ημιτελικό η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 επί της Σίτι κι έτσι σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Απόψε θα μάθουμε και τον δεύτερο φιναλίστ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν φορμαρισμένες και σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έβγαλε αντίδραση η Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας γκέλα με τη Σαουθάμπτον, κι έτσι μεσοβδόμαδα επικράτησε με σχετική άνεση με 0-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για 4άδα. Η ομάδα του Σόλσκιερ τρέχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις κι απόψε θέλει να το επεκτείνει κι άλλο, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον τελικό της 1ης Αυγούστου. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα, δείχνει σταθερή, βγάζει σοβαρότητα και θέλει να βρεθεί ξανά στον τελικό του θεσμού μετά από 2 χρόνια. Στα αγωνιστικά τώρα, απόντες θα είναι οι Σο και Τζόουνς.

Τσέλσι

Δεν εντυπωσίασε η Τσέλσι κόντρα στην υποβιβασμένη Νόργουιτς, την οποία και νίκησε με 1-0. Το μυαλό των Λονδρέζων ήταν ξεκάθαρα στην αποψινή αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει τη συμμετοχή της ομάδας στον μεγάλο τελικό του FA Cup. Σίγουρα το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της Τσέλσι φέτος, η οποία διανύει μία ανέλπιστα καλή χρονιά με τον Λάμπαρντ στο τιμόνι της κι ένα ρόστερ γεμάτο νέα και ταλαντούχα παιδιά. Είναι ικανότατη ομάδα οι Μπλε, όμως σε κάποια σημεία τους λείπει η σταθερότητα και γι’ αυτό ίσως ευθύνεται η απειρία των παικτών της. Πάντως απόψε η ομάδα του Λάμπαρντ είναι ετοιμοπόλεμη κι αποφασισμένη να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στον τελικό του FA Cup. Σημαντική η απουσία του Καντέ, στην αποψινή αναμέτρηση.

Η πρόταση

Μοιρασμένες σχετικά οι αποδόσεις στην αποψινή αναμέτρηση και δικαιολογημένα. Η Γιουνάιτεντ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του μομέντουμ της, αλλά και της σταθερότητας που βγάζει φέτος. Πιστεύω πως το αμφίσκορο έχει τύχη απόψε, με τις δύο ομάδες να είναι ικανότατες στο επιθετικό κομμάτι.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι | GG | 1,78*

20:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι | 2-3 Goal | 1,95*

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει