Με σύμμαχο την παράδοση η Σίτι

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο πλαίσιο του FA Cup. Θα καταφέρει η Άρσεναλ να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στη φορμαρισμένη Σίτι;
arsenal man city

Απόψε στις 21:45 στο Wembley, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του FA Cup, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η αναμέτρηση είναι μονή, επομένως απόψε είναι η μοναδική ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό. 

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία απόψε, αφού λίγα 24ωρα νωρίτερα, επικράτησε με 2-1 επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ. Το αποτέλεσμα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως έκπληξη, καθώς ο Αρτέτα προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης για το κύπελλο. Οι Κανονιέρηδες μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ και να πιέστηκαν ασφυκτικά από την ομάδα του Κλοπ, όμως έδειξαν χαρακτήρα και σοβαρότητα, πετυχαίνοντας την ανατροπή και παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Πλέον χρειάζονται δύο νίκες στις αγωνιστικές που απομένουν και συνδυασμούς αποτελεσμάτων από τα άλλα παιχνίδια για να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν η ομάδα φτάσει στον τελικό και κατακτήσει το κύπελλο. Επομένως ο θεσμός αυτός φαίνεται προς το παρόν να είναι προτεραιότητα για την ομάδα του Αρτέτα. Στα αγωνιστικά τώρα, Λένο, Τσέιμπερς, Μαρτινέλι και Μάρι δεν υπολογίζονται γι’ απόψε από τον Ισπανό τεχνικό.

Μάντσεστερ Σίτι

Ακόμα μία νίκη για τη Σίτι, αυτή τη φορά με “θύμα” την Μπόρνμουθ. Αν και αδιάφοροι οι Πολίτες εδώ και καιρό, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να κρατήσει την ομάδα του σε φόρμα, καθώς εκτός από τα παιχνίδια κυπέλλου, υπάρχει και ο επαναληπτικός κόντρα στη Ρεάλ για το Champions League τον Αύγουστο. Σχετικά με το κύπελλο τώρα, η Σίτι παραμένει αήττητη στον θεσμό από το 2018, ενώ πέρσι τον κατέκτησε, επικρατώντας με 6-0 στον τελικό επί της Γουότφορντ. Σίγουρα το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της ομάδας φέτος, καθώς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, η Σίτι δεν θέλει να χάσει και το κύπελλο. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση η Σίτι και σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι το μεγάλο φαβορί για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό. Στα αγωνιστικά τώρα, εκτός λόγω τραυματισμού ο φορ Αγκουέρο.

Η πρόταση

Η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί χωρίς αμφιβολία, όμως η Άρσεναλ δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ενώ σε γενικές γραμμές παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο κύπελλο. Αστεία πραγματικά η απόδοση του άσου, ακόμα κι αν η Σίτι έχει να ηττηθεί εδώ και καιρό από την Άρσεναλ κι έχει ισχυρότερο κίνητρο στην αναμέτρηση. Θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι μία πολύ καλή αγορά στην αποψινή αναμέτρηση. Επίσης καλή επιλογή είναι και ο άσος, με χάντικαπ +2 γκολ στο 1,93.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι | GG | 1,80*

21:45 | Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι | 1 (+2) | 1,93*

Όλες οι αγορές για τον τελικό του FA Cup, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει