Η ώρα που λύνουν τις διαφορές τους

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον νικητή να κατακτά ουσιαστικά τη 2η θέση και να παίρνει το εισιτήριο για το Champions League
Η ώρα που λύνουν τις διαφορές τους

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε απόψε στην Super League στο πλαίσιο των playoffs. Βρισκόμαστε δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η μάχη για τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο του Champions League έχει ανάψει για τα καλά. Όπως είναι λογικό, απόψε όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη μάχη των Δικεφάλων, όπου ο νικητής παίρνει ισχυρό προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Άρης – Παναθηναϊκός

Η μάχη των αδιάφορων γίνεται απόψε στη Θεσσαλονίκη. Ο ελλιπής Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που πλέον αγωνίζεται μόνο για το γόητρό του. Οι Θεσσαλονικείς πήραν σπουδαίο διπλό στο Γεντί Κουλέ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, την ώρα που ο Παναθηναϊκός πάλευε αλλά γνώριζε την ήττα από την ΑΕΚ που καιγόταν για το τρίποντο. Οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει κάποια ωραία παιχνίδια φέτος, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα playoffs, όμως απόψε είναι παντελώς αδιάφορες. Θα ρισκάρω και θα πάω με το διπλό απόψε, καθώς ο Παναθηναϊκός βγάζει καλύτερη εικόνα στο χορτάρι, ακόμα και τις βραδιές που χάνει.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Χωρίς νίκη παρέμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι των playoffs o ΟΦΗ, που ηττήθηκε στην έδρα του από τον Άρη με 0-1. Κακή η εμφάνιση από τους Κρητικούς, που και απόψε θα παραταχθούν χωρίς κανένα απολύτως άγχος για το αποτέλεσμα. Τέλος στο αήττητο του Ολυμπιακού έδωσε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 0-1 μέσα στο Καραϊσκάκης. Σίγουρα αυτή η ήττα δεν σήμαινε ουσιαστικά κάτι για τους Πειραιώτες, που έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο εδώ και αρκετές αγωνιστικές, όμως σίγουρα ήταν πλήγμα για την ψυχολογία της ομάδας. Πλέον όλοι στον Ολυμπιακό σκέφτονται τον τελικό με την ΑΕΚ και το παιχνίδι με τη Γουλβς για το Europa League. Δεν αποκλείεται απόψε να δούμε την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο και πιστεύω πως θα ψάξει την νίκη για να δώσει απαντήσεις, έστω και κόντρα στον αδιάφορο ΟΦΗ. Θα παίξω με τα γκολ και θα επιλέξω το over 2,5 στην αναμέτρηση.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι που μονοπωλεί απόψε το ενδιαφέρον των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη κόντρα στον Παναθηναϊκό και δίκαια πήρε την νίκη με 1-3 αν και το τελικό σκορ θεωρώ πως είναι κάπως πλασματικό, μιας και η Ένωση δεν ήταν τόσο ανώτερη του Τριφυλλιού. Απόψε η ομάδα του Καρέρα θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αν θέλει να διεκδικήσει την 2η θέση, η νίκη είναι μονόδρομος. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το προβάδισμα για το Champions League. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο αποτελεσματικοί από τον Ολυμπιακό και πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η είδηση για την επιστροφή των 7 βαθμών, σίγουρα έδωσε έξτρα ώθηση στους παίκτες του Φερέιρα, που τελικά πήραν το υπερπολύτιμο τρίποντο. Ο ΠΑΟΚ απόψε βολεύεται και με ισοπαλία, όμως όποιος παίζει για 2 αποτελέσματα στο τέλος την πατάει. Για την νίκη παίζουν οι Θεσσαλονικείς, καθώς αν πάρουν το τρίποντο, η υπόθεση της δεύτερης θέσης λήγει οριστικά υπέρ τους. Δεδομένου ότι η ΑΕΚ πρέπει να κυνηγήσει τον ΠΑΟΚ απόψε για την νίκη, θεωρώ πως το αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό στην αναμέτρηση. 

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Άρης – Παναθηναϊκός | 2 | 2,42*

19:15 | Άρης – Παναθηναϊκός | Χ2 & GG | 2,45*

19:15 | ΟΦΗ – Ολυμπιακός | Over 2,5 | 1,70*

21:30 | ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | GG | 2,00*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει