Με την πλάτη στον τοίχο για την παραμονή

Δύσκολη προβλέπεται η αποψινή βραδιά για Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική της αγγλικής Premier League, με τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η μάχη στο Vitality, ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Τότεναμ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για την παραμονή και τους φιλοξενούμενους για την έξοδο στην Ευρώπη. Αργότερα η Άστον Βίλα, που επίσης παλεύει για την σωτηρία της, αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα αποψινά παιχνίδια.

Μπόρνμουθ – Τότεναμ

Κάκιστη εμφάνιση από την Μπόρνμουθ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, γνώρισε την ήττα με 5-2 κι έτσι πλέον συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές χωρίς. Μόλις 1 ισοπαλία και 7 ήττες είναι το ρεκόρ της ομάδας όλο αυτό το διάστημα. Βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -4 από την παραμονή της, όμως με την εικόνα που βγάζει δεν πείθει κανέναν πως μπορεί να σωθεί. Σημαντική νίκη πήρε η Τότεναμ, επικρατώντας με 1-0 της Έβερτον. Στο -7 από την 5άδα βρίσκονται τα Σπιρούνια που έχουν ακόμα μαθηματικές κυρίως ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Θεωρώ όμως πως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν κάτι τέτοιο. Λογικό φαβορί η Τότεναμ και με δεδομένα τα αμυντικά θέματα των γηπεδούχων, πιστεύω πως μπορεί να ανοίξει εύκολα το σκορ.

Άστον Βίλα – Μαν. Γιουνάιτεντ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Άστον Βίλα που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ωστόσο. Γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, με 2-0. Πλέον μετράει 9 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και βρίσκεται στο -4 από τη σωτηρία. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται από την άλλη η ομάδα της Γιουνάιτεντ, η οποία τρέχει ένα αήττητο σερί 16 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, παίζει καλό ποδόσφαιρο κι έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Το τελευταίο της “θύμα” ήταν η Μπόρνμουθ, την οποία κέρδισε με 5-2 σε ένα εύκολο σχετικά απόγευμα για την ομάδα του Σόλσκιερ. Φαβορί η Γιουνάιτεντ απόψε, όμως περιμένω την Βίλα να αμυνθεί μαζικά, όπως έκανε και κόντρα στη Λίβερπουλ. Επίσης γενικότερα στα εκτός έδρας της, η Γιουνάιτεντ δεν ανοίγει πολύ τον ρυθμό και το σκορ, επομένως θα συνδυάσω το διπλό με under 3,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Μπόρνμουθ – Τότεναμ | 2 & Over 1,5 | 2,00*

22:15 | Άστον Βίλα – Μαν. Γιουνάιτεντ | 2 & Under 3,5 | 2,12*

Οι προτάσεις μου παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει