Σάββατο με γκολ στο Νησί

Ακόμα μία μέρα με φουλ δράση στην Αγγλία και δυνατά παιχνίδια.
Σάββατο με γκολ στο Νησί

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σάββατο σήμερα και θα ξεκινήσουμε με Premier League και την 34η αγωνιστική που ξεκινάει σήμερα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Την περασμένη αγωνιστική σίγουρα ξεχώρισε η 4άρα της Σίτι επί της Λίβερπουλ, όμως το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Σήμερα πάντως υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε κάποιες από τις αναμετρήσεις, οπότε πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ, παραμένει αήττητη εδώ και 15 σερί παιχνίδια, ενώ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπράιτον με 0-3. Κυνηγάνε την έξοδο στο Champions League οι γηπεδούχοι, ενώ έχουν ακόμα τον τελικό κυπέλλου μπροστά τους και τον Αύγουστο ακολουθεί το Europa League. Θέλουν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και την καλή τους ψυχολογία στο Μάντσεστερ και θέλουν να συνεχίσουν και σήμερα θετικά. Η Μπόρνμουθ παλεύει για την σωτηρία της, είναι προτελευταία, όμως έχει ακόμα θεωρητικά ελπίδες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πάντως αρχής γενομένης από απόψε, οι αναμετρήσεις είναι κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία κι έχουν εξίσου δυνατά κίνητρα. Δεν μπορώ να αγνοήσω το μομέντουμ της Γιουνάιτεντ, γι’ αυτό επιλέγω άσο και over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση.

Γουλβς – Άρσεναλ

Συνεχίζει αήττητη στην μετά κορονοϊού εποχή η Γουλβς, έχοντας κάνει το απόλυτο 3/3 και πλέον βρίσκεται μόλις μία ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. H Άρσεναλ επέστρεψε κάπως μουδιασμένα με την Μπράιτον, όμως μετά φαίνεται πως σοβαρεύτηκε και πλέον μετράει μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ίσως η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της ημέρας στο Νησί, με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη. Στο 1,91 το αμφίσκορο, το θεωρώ πολύ καλή επιλογή και θα το κρατήσω.

Τσέλσι – Γουότφορντ

Ανώμαλη προσγείωση για την Τσέλσι η οποία μετά από 5 σερί νίκες, γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Μπλε έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στη 3η θέση, προσπερνώντας τη Λέστερ, όμως μπορούν απόψε να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στη Γουότφορντ που μάχεται για την παραμονή της. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά μακριά από την έδρα τους φέτος και δύσκολα θα αλλάξει αυτό κι απόψε. Φαβορί οι Λονδρέζοι, όπως προδίδουν και οι αποδόσεις και περιμένω να βγάλουν αντίδραση απόψε. Άσος και over 2,5 γκολ, η επιλογή μου.

Τα προγνωστικά μου

17:00 | Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ | 1 & Over 2,5 | 1,73*

19:30 | Γουλβς – Άρσεναλ | GG | 1,91*

22:00 | Τσέλσι – Γουότφορντ | 1 & Over 2,5 | 2,17*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει