Να βγάλει αντίδραση η Μπαρτσελόνα

Να επιστρέψει στην κορυφή θέλει απόψε η Μπαρτσελόνα, έστω και προσωρινά.
barcelona

Ασταμάτητοι οι Ισπανοί, δεν σταματάει με τίποτα η ποδοσφαιρική δράση. Διανύουμε την 31η αγωνιστική της ισπανικής La Liga και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε όμως να πάρουμε τα παιχνίδια με τη σειρά για να δούμε τι στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν.

Βαγιαδολίδ – Χετάφε

Παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία η Βαγιαδολίδ, η οποία προς το παρόν βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και νιώθει μία κάποια ασφάλεια. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ζόρισε ιδιαίτερα την ομάδα του Σιμεόνε και πάλεψε μέχρι τέλους. Βέβαια θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση αν θέλει να διατηρήσει τη διαφορά της και να μην μπει σε δυσάρεστες περιπέτειες. Η Χετάφε έχει επιστρέψει κάπως μουδιασμένα και προσπαθεί να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης διεκδικώντας τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου. Δεν πείθει όμως με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής και πρέπει να βρει γρήγορα ρυθμό. Αμφίρροπη η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς για τους δικού της λόγους η καθεμία. Ισοπαλία στο ημίχρονο.

Λεβάντε – Ατ. Μαδρίτης

Ανεβασμένη ψυχολογικά η Λεβάντε μετά και το σημαντικό διπλό στην έδρα της Εσπανιόλ. Απόψε επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και χάνουν πολύ δύσκολα βαθμούς. Ποιοτική ομάδα η Ατλέτικο, όμως η απόδοση του διπλού είναι αστεία, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που έχει μόλις 3 ήττες εντός έδρας. Έχουν κίνητρο οι Μαδριλένοι, θέλουν τους βαθμούς για να παραμείνουν στην 3άδα, όμως το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι απόψε. Δελεαστικό το αμφίσκορο, όμως θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ, για λίγο περισσότερη ασφάλεια.

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο

Γκέλαρε την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη κι έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Απόψε οφείλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Μπιλμπάο αν και το κλίμα στην ομάδα μοιάζει να είναι κάπως περίεργο μετά και τις δηλώσεις του Πικέ πως η Μπαρτσελόνα δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Η Μπιλμπάο προσπαθεί να βγει στο Europa, δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στους μπλαουγκράνα και μπορεί να τους βάλει δύσκολα. Με δεδομένο ότι στα τελευταία μεταξύ τους δεν βλέπουμε πολλά γκολ, θα επιλέξω κι εδώ τα 2-3 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Βαγιαδολίδ – Χετάφε | ΗΤ Χ | 1,85*

20:30 | Λεβάντε – Ατ. Μαδρίτης | 2-3 Goal | 2,00*

23:00 | Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο | 2-3 Goal | 2,02*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει