Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι μάχες στην ελληνική Super League, με το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει σήμερα.
pao paok

Καλημέρα στην παρέα του BetΜasters. Σάββατο σήμερα και συνεχίζουμε δυναμικά με Super League 1 και τις μάχες σε playoffs και playouts. Το κουπόνι σήμερα περιλαμβάνει 3 παιχνίδια, 2 για τον υποβιβασμό και 1 για τον όμιλο του πρωταθλητή. Πολύ δυνατές αναμετρήσεις που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Πάμε όμως να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτές.

Βόλος – Ξάνθη

Δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο οι Βολιώτες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο. Ουσιαστικά οι Θεσσαλοί δεν απειλούνται άμεσα με υποβιβασμό κι αυτό βγήκε και στο χορτάρι. Έχει 10 βαθμούς διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό, επομένως δεν αγχώνεται. Πάντως αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Η Ξάνθη από την άλλη δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των playouts λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του ιού στη Θράκη. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και πλέον χρειάζεται τους βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, κάτι που συνηθίζουν άλλωστε και οι δύο ομάδες, επομένως κρατάω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Ατρόμητος – Λαμία

Με θετικό τρόπο τελείωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν ο Ατρόμητος, όμως δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε την περασμένη εβδομάδα, καθώς η αναμέτρησή του με την Ξάνθη αναβλήθηκε λόγω του ιού. Σίγουρα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ωστόσο είναι ευκαιρία για τον κόουτς Παντελίδη να τσεκάρει την ομάδα ενόψει και του σχεδιασμού για την νέα σεζόν. Η ομάδα της Λαμίας παρουσιάστηκε σοβαρή και “καθάρισε” με σχετική άνεση με 2-0 τον Παναιτωλικό που καίγεται για βαθμούς. Σίγουρα οι Φθιωτοί δεν κινδύνευαν, όμως αυτό το τρίποντο τους δίνει άλλο αέρα και σιγουριά για τη συνέχεια. Ουσιαστικά είναι κάπως αδιάφορο το ζευγάρι, καθώς καμία ομάδα δεν κινδυνεύει. Ο Ατρόμητος έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και ποιότητας, οπότε θα επιλέξω τον άσο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Η μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του πρωταθλήματος. Πολύ καλός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα και παρά τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ. Περιμένω από το Τριφύλλι να δείξει την ίδια σοβαρότητα μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο πέρα από το γόητρο. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κι έτσι οι Πειραιώτες αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους από τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι Θεσσαλονικείς προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους για ακόμα μία φορά και πλέον θα κονταροχτυπηθούν με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν καλύτερη στην πρεμιέρα, όμως δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, κάτι που είναι συνηθισμένο στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Βόλος – Ξάνθη | ΗΤ Χ | 2,06*

19:30 | Ατρόμητος – Λαμία | 1 | 1,81*

21:30 | Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ | 2-3 Goal | 1,95*

Είσοδος στο site για να τσεκάρεις όλες τις αγορές της Super League 1!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει