La Liga: Μάχες με φόντο την Ευρώπη

Επιστροφή στη δράση για τους Ισπανούς με το τοπικό ντέρμπι να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.
getafe

Επιστρέφει επιτέλους στη δράση και η ισπανική La Liga μετά από καιρό, με δύο αναμετρήσεις απόψε στο στοιχηματικό κουπόνι. Σίγουρα η απραξία των ομάδων δεν βοηθάει ιδιαίτερα, όμως υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο από τις ομάδες, επομένως υπάρχει όπως είναι φυσικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτά τα παιχνίδια.

Γρανάδα – Χετάφε

Αν και βρίσκεται στην 9η θέση, η Γρανάδα απέχει λίγους μόλις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν. Πριν την διακοπή έτρεχε ένα μίνι σερί 4 αγωνιστικών αήττητη (2 νίκες – 2 ισοπαλίες). Εντός έδρας η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, καθώς από εκεί προέρχονται οι περισσότεροι βαθμοί της φέτος. Η Χετάφε βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και διανύει μία πολύ καλή σεζόν φέτος όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Πριν την διακοπή είχε δύο κολλητές ήττες από Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα, όμως στα τελευταία παιχνίδια έδειχνε να συνέρχεται κι έβγαλε αντίδραση. Περιμένω μία αμφίρροπη αναμέτρηση, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με λίγα γκολ. Θα επιλέξω λοιπόν την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Βαλένθια – Λεβάντε

Μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, η Βαλένθια είναι η μοναδική ομάδα της La Liga που παραμένει αήττητη στην έδρα της και θέλει να το διατηρήσει αυτό το ρεκόρ και με την επιστροφή της στο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα της ομάδας πριν την διακοπή δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά, όμως θεωρώ πως όλο αυτό θα έδωσε ανάσες και χρόνο για ανασυγκρότηση στις Νυχτερίδες. Ούτε για τη Λεβάντε βέβαια δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα στα τελευταία παιχνίδια, καθώς η ομάδα παρουσίαζε αστάθειες στο αγωνιστικό κομμάτι. Ειδικά εκτός έδρας μετράει 5 σερί ήττες κι απόψε αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Βαλένθια. Σε αυτή τη φάση πιστεύω πως το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η Βαλένθια που θέλει να εξασφαλίσει τη θέση της στην 5άδα και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αξιόμαχη η Λεβάντε, αλλά εκτός έδρας δεν πείθει. Άσος λοιπόν combo με over 1,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Γρανάδα – Χετάφε | HT X | 1,95*

23:00 | Βαλένθια – Λεβάντε | 1 & Over 1,5 | 1,99*

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει