Ντέρμπι αιωνίων και πρόωρος τελικός

Τεράστιο ντέρμπι μίσους έχουμε απόψε στο κύπελλο Σερβίας και προκύπτουν πολλές κι ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.
partizan red star

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι διεξάγεται απόψε στη Σερβία, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει τον μισητό αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ, επομένως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Παρτιζάν

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της παρατάχθηκε η Παρτιζάν το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-2. Φυσικό κι επόμενο, καθώς ο τεχνικός της ομάδας θέλησε να προφυλάξει τους παίκτες του ενόψει της πολύ σημαντικής αποψινής αναμέτρησης για το κύπελλο. Προηγήθηκε 2 φορές στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε σε καμία από αυτές να διατηρήσει το προβάδισμα και στο τέλος ήρθε η ήττα. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί, με τον Αστέρα να είναι πρωταθλητής, επομένως η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα και να αποκλείσουν τον μισητό αντίπαλό τους, διεκδικώντας στον τελικό τον τίτλο του κυπελλούχου για 6η συνεχόμενη χρονιά. Απόψε η ομάδα αναμένεται πλήρης κι ετοιμοπόλεμη για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε φιέστα στο γήπεδό του, επικρατώντας με 4-1 της Ράντνικ Σουρντούλιτσα. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς αν και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να προφυλάξει τους παίκτες τους για το αποψινό παιχνίδι. Ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ισοφάρισε γρήγορα, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε το σκορ. Πολύ καλή εμφάνιση από τα “πιτσιρίκια” του Στάνκοβιτς, τα οποία πήραν και τα συγραρητήρια από τον προπονητή τους μετά το τέλος της αναμέτρησης. Απόψε η ομάδα είναι πλήρης, δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντική απουσία και περιμένουμε όλοι με τεράστιο ενδιαφέρον το μεγάλο ντέρμπι. 

Η πρόταση

Με όση διαφορά και να πήρε το πρωτάθλημα φέτος ο Ερυθρός Αστέρας, δεν έχει καμία απολύτως σημασία στην αποψινή αναμέτρηση. Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι, με πάθος και δυνατές μονομαχίες και τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη. Δύσκολες οι προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια. Πιστεύω πως θα δούμε πάθος και σκληράδα και δεν θα ξεφύγει πολύ το σκορ. Γι’ αυτό θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Τα προγνωστικά μου

21:00 | Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας | 2-3 Goal | 2,00*

21:00 | Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας | Over 0,5 κόκκινη κάρτα | 2,15*

21:00 | Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας | 1ο γκολ μετά το 28’ | 2,10*

Όλες οι αγορές της αναμέτρησης με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει