Bundesliga: Περιμένοντας την αντίδραση της Σάλκε

Ολοκληρώνεται απόψε η 30η αγωνιστική της Bundesliga με ενδιαφέρουσες μονομαχίες.
schalke

Έχουμε φτάσει αισίως στην 30η αγωνιστική της Bundesliga και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε σχεδόν καθημερινά ταμείο. Πολύ καλά κύλησε και η χθεσινή μέρα από στοιχηματικής άποψης. Σήμερα διεξάγονται οι 3 τελευταίοι αγώνες της αγωνιστικής, οι οποίοι παρουσιάζουν επίσης ενδιαφέρον και θα ρίξουμε μία ματιά στις ευκαιρίες που προκύπτουν και σε αυτούς. Έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ

Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Βέρντερ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Άιντραχτ. Γνώρισε την ήττα με 0-3 κι έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Απόψε καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αν θέλει να φτάσει βαθμολογικά τη Φορτούνα, η οποία βρίσκεται στη 16η θέση με μόλις 3 βαθμούς περισσότερους. Ανώμαλη προσγείωση και για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία μετά το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Λεβερκούζεν (1-4), ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Άιντραχτ. Πλέον έχει υποχωρήσει στην 7η θέση, όμως με νίκη απόψε, μπορεί να προσπεράσει ξανά τη Χόφενχαϊμ και να ανέβει και πάλι 6η. Χρειάζονται και οι δύο τους βαθμούς σήμερα, οπότε περιμένω μία δυνατή μάχη. Πιστεύω το αμφίσκορο είναι μία καλή επιλογή.

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε

Ακόμα μία κακή εμφάνιση για την Ουνιόν, ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από την Γκλάντμπαχ με σκορ 4-1. Κακή η εικόνα της μετά την επανέναρξη και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Κακή βέβαια είναι και η εικόνα της Σάλκε, η οποία έχει υποχωρήσει βαθμολογικά και πλέον καταλαμβάνει τη 10η θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα τα πράγματα και για τις δύο ομάδες. Όλοι περιμένουν την αντίδραση των φιλοξενουμένων, όμως δεν πείθουν κανέναν με την εικόνα που παρουσιάζουν. Αν το παιχνίδι γινόταν με κόσμο, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά τον άσο, όμως τώρα δεν με ψήνει ιδιαίτερα. Περιμένω κλειστό παιχνίδι, με λίγες φάσεις και γκολ, γι’ αυτό θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία

Δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι κόντρα στη Χέρτα και τελικά ηττήθηκαν με 2-0. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως παρουσιάζει αστάθειες στην εικόνα της, γεγονός που θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Από την άλλη η Κολωνία το πάλεψε κόντρα στη Λειψία, όμως η άμυνά της για ακόμα μία φορά την πρόδωσε και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-4. Πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράνε οι φιλοξενούμενοι, με την άμυνά τους να παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι ομάδες δεν κινδυνεύουν άμεσα, όμως θέλουν τους βαθμούς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Περιμένω γκολ απόψε, οπότε το over 2,5 θα είναι η επιλογή μου.

Τα προγνωστικά μου

14:30 | Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ | GG | 1,80*

16:30 | Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε | ΗΤ Χ | 2,05*

19:00 | Άουγκσμπουργκ – Κολωνία | Over 2,5 | 1,78* 

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει