Bundesliga: Δυνατές μάχες στις πρώτες θέσεις

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, όπου διεξάγονται για ακόμα μία αγωνιστική δυνατές αναμετρήσεις.
dortmund hertha

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο, με πολύ περισσότερη δράση απ’ ότι τις περασμένες εβδομάδες. Θα ξεκινήσω με Γερμανία σε αυτό το άρθρο και τα σημερινά παιχνίδια της Bundesliga. Έχουν ρυθμό οι Γερμανοί, έχουμε ήδη εικόνα από τις ομάδες και υπάρχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Λειψία – Πάντερμπορν

Άφησε πίσω της την ισοπαλία με τη Χέρτα (2-2) η Λειψία και την περασμένη Δευτέρα επικράτησε με 2-4 μέσα στην έδρα της Κολωνίας. Παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, όμως θα πρέπει να παρουσιάσει σταθερότητα στις εναπομείνασες αγωνιστικές και να δείξει σοβαρή και ότι το θέλει πολύ. Παραμένει ουραγός η Πάντερμπορν και όλα δείχνουν πως δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό φέτος. Πάλεψε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ντόρτμουντ, όμως στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε και δέχτηκε 6 γκολ. Πραγματικά, περιμένω ξέσπασμα από τη Λειψία σήμερα. Αν χάσει και πάλι βαθμούς είναι άξια της μοίρας της. Άσος με ασιατικό χάντικαπ -2 γκολ.

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου

Σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκονται και οι δύο ομάδες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τους Βαυαρούς ωστόσο να έχουν κάνει μέχρι στιγμής το απόλυτο. Η Λεβερκούζεν έδειξε σοβαρότητα, έβγαλε αντίδραση μετά την βαριά ήττα από τη Βόλφσμπουργκ κι επικράτησε την περασμένη αγωνιστική της Φράιμπουργκ. Η Μπάγερν από την άλλη συνεχίζει ακάθεκτη, συνέτριψε τη Φορτούνα με 5-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και το +7 από τη δεύτερη θέση. Σίγουρα η αναμέτρηση της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει σε γκολ και θέαμα. Χ2 λοιπόν μαζί με γκολ και από τις δύο ομάδες απόψε. Εναλλακτικά παίζουν και τα 4-6 γκολ στην αναμέτρηση.

Άιντραχτ – Μάιντς

Δεύτερη σερί νίκη για την Άιντραχτ, αυτή την φορά κόντρα στη Βέρντερ σε εξ αναβολής αγώνα. Δείχνουν να ανεβαίνουν οι γηπεδούχοι αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και μία ενδεχόμενη νίκη σήμερα μπορεί να τους βάλει στο κόλπο της 6άδας. Η Μάιντς αντίθετα δεν δείχνει καλά στοιχεία, έχει επιστρέψει αρκετά μουδιασμένα και δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα κάποιο τρίποντο. Έχει υποχωρήσει βαθμολογικά όπως είναι φυσιολογικό και πλέον βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, με τη Μάιντς ωστόσο να μην έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι, οπότε θα στηρίξω την Άιντραχτ.

Ντόρτμουντ – Χέρτα

Έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Φαβρ μετά την ήττα στο Der Klassiker από την Μπάγερν. Επικράτησε εύκολα με 1-6 επί της ουραγού Πάντερμπορν αν και στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0. Έτσι παραμένει στη δεύτερη θέση και το -7 από την κορυφή και θέλει να συνεχίσει θετικά, για να μην αφήσει την Μπάγερν να αποσταστεί κι άλλο βαθμολογικά. Η Χέρτα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με την έλευση του Λαμπαντία, να δίνει άλλον αέρα στην ομάδα. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων, όμως δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξεγράψω τη Χέρτα, που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο χορτάρι το τελευταίο διάστημα. Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν έχει καμία απολύτως αξία. Θα πάω κόντρα στο φαβορί, επιλέγοντας διπλό με χάντικαπ +2 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

16:30 | Λειψία – Πάντερμπορν | 1(-2) Α.Χ. | 2,00 *

16:30 | Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου | Χ2 & GG | 1,70*

16:30 | Άιντραχτ – Μάιντς | 1 | 2,05*

19:30 | Ντόρτμουντ – Χέρτα | 2(+2) | 1,87*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει