Έφτασε η ώρα του τελικού στη Νικαράγουα

Κρίνεται απόψε ο τίτλος του πρωταθλητή Νικαράγουας στο Nacional de Futbol.
Έφτασε η ώρα του τελικού στη Νικαράγουα

Η μεγάλη ώρα έφτασε στη Νικαράγουα, αφού απόψε διεξάγεται το τελευταίο παιχνίδι, που θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα. Στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Μανάγκουα υποδέχεται την Εστελί στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, που θα κρίνει και τον νικητή. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με σκορ 1-1, επομένως οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους οριστικά απόψε.

Μανάγκουα

Κατάφερε και ισοφάρισε στην έδρα της Εστελί, πετυχαίνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας γκολ το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την έκβαση της μάχης του τίτλου. Μπήκε επιφυλακτικά, καλύπτοντας τα νώτα της, αφού το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και όπως ήταν λογικό το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κλειστό χωρίς κάποιο γκολ. Δέχτηκε το γκολ στο 64’, οπότε αναγκάστηκε να ανέβει για να κυνηγήσει την ισοφάριση, η οποία ήρθε γρήγορα στο 69ο λεπτό. Τρέχει ένα αήττητο σερί 15 αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ στην έδρα της είναι πανίσχυρη και αυτό θα θελήσει να εκμεταλλευτεί απόψε. Το μεγάλο θέμα της όμως είναι στην άμυνα, καθώς δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της, ακόμα κι εντός έδρας.

Εστελί

Πιο δύσκολα τα πράγματα για την Εστελί, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, παίρνοντας την νίκη και παράλληλα το προβάδισμα για τον τίτλο. Το 1-1 σίγουρα αφήνει τα πάντα ανοιχτά, όμως το εκτός έδρας γκολ δίνει έστω κι ένα οριακό προβάδισμα στην ομάδα της Μανάγκουα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν με σχετική ευκολία τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όμως το μεγάλο τους θέμα είναι στο αμυντικό κομμάτι, καθώς όταν πιέζονται κάνουν εύκολα λάθη και δέχονται γκολ. Η Εστελί έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση κόντρα στην Μανάγκουα και συνηθίζει να της βάζει δύσκολα, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 2η στην κανονική διάρκεια, πίσω από τους γηπεδούχους.

Η πρόταση

Η λογική λέει πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και πάλι, αφού οι δύο ομάδες λογικά θα προσέξουν για να μην εκτεθούν και δεχτούν κάποιο εύκολο γκολ. Δεδομένης όμως της επιθετικής δεινότητας και των δύο ομάδων, το αμφίσκορο σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή ευκαιρία. Εναλλακτικά, μου αρέσουν και τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Τα προγνωστικά μου

4:00 | Μανάγκουα – Εστελί | GG | 2,10*

4:00 | Μανάγκουα – Εστελί | 2-3 Goal | 1,97*

O μεγάλος τελικός παίζει με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει