Τρεις επιλογές και παιχνίδι με τα γκολ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, οπότε και σήμερα θα πορευτούμε με προτάσεις από Λευκορωσία μεριά.
Τρεις επιλογές και παιχνίδι με τα γκολ

Καλημέρα σε όλου και σε όλες. Πολύ καλά τα πήγαμε χθες με τη Λευκορωσία, 2/3 επιτυχημένες προτάσεις, ενώ όσοι ακολούθησαν και το διπλό της Σλουτσκ που ήταν σε απόδοση πάνω από 5,00 πληρώθηκαν πολύ καλά. Κυριακή σήμερα και θα συνεχίσω και πάλι με Λευκορωσία, καθώς σήμερα ολοκληρώνονται τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Βιτέμπσκ – Σλάβια Μοζίρ

Ξεκινάω τις προτάσεις μου από την αναμέτρηση των 16:00. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες στο κύπελλο και σίγουρα απόψε θα ψάξουν να βγάλουν αντίδραση στο πρωτάθλημα. Σε καλύτερη μοίρα αγωνιστικά και βαθμολογικά φαίνεται πως βρίσκονται οι γηπεδούχοι, την ώρα που η ομάδα της Σλάβια δεν έχει πραγματοποιήσει και το καλύτερο ξεκίνημα. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να ζορίζονται αρκετά, ενώ και ο αποκλεισμός από το κύπελλο σίγουρα έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας. Έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, όμως δεν θα ρισκάρω με τον άσο. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, αφού σπάνια στις μεταξύ τους συναντήσεις ξεφεύγει το σκορ. Εναλλακτικά παίζει και η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Μπάτε Μπορίσοφ – Νέμαν Γκρόντνο

Δύο ώρες αργότερα, στις 18:00, η Μπάτε υποδέχεται την Νέμαν. Ανεβασμένοι παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στη σεζόν. Μεσοβδόμαδα πήραν την νίκη και μαζί την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, κόντρα στη Σλάβια Μοζίρ, με σκορ 2-0. Πλέον η ψυχολογία είναι στα ύψη στο στρατόπεδο της Μπάτε και σίγουρα αναμένεται να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Νέμαν από την άλλη κέρδισε μεν την περασμένη αγωνιστική, όμως δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της. Γενικότερα εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και ανταγωνιστική και πιστεύω πως θα έχει θέμα απόψε. Χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ αφού περιμένω από τους γηπεδούχους να “ξεμπουκώσουν” κάποια στιγμή.

Σόλιγκορσκ – Ισλόχ

Τελευταία πρόταση για απόψε από την αναμέτρηση Σόλιγκορσκ – Ισλόχ. Τεράστια νίκη πρόκριση πέτυχαν μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι στο κύπελλο, εξασφαλίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Σίγουρα η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, όμως η κόπωση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Ισλόχ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως όλοι οι βαθμοί της προέρχονται από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Αντίθετα η Σόλιγκορσκ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της φέτος για το πρωτάθλημα. Θεωρώ κάπως άδικο το σετ των αποδόσεων και με το διπλό να βρίσκεται στο 6,25 δελεάζομαι. Κρατάω λοιπόν το διπλό με χάντικαπ +1 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Βιτέμπσκ – Σλάβια Μοζίρ | 2-3 Goal | 1,97* 

18:00 | Μπάτε Μπορίσοφ – Νέμαν Γκρόντνο | 1 & Over 1,5 | 1,87*

20:00 | Σόλιγκορσκ – Ισλόχ | 2(+1) | 2,30*

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να τσεκάρεις όλες τις αγορές από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει