Παρασκευή με… ό,τι έχει απομείνει

Χαλαρό προβλέπεται το επερχόμενο ΠΣΚ από στοιχηματικής άποψης, καθώς ο κορονοϊός έχει καταστείλει τα πάντα.
paderborn

Η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη στην Ευρώπη και όπως κυλάει το πράγμα, προβλέπω ξηρασία μέχρι το τέλος του μήνα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένονται κάποιες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα και λέω να δώσω καμία πρόταση γι’ αυτές, για όποιον έχει όρεξη να ακολουθήσει.

Ξεκινάω από τη Γερμανία και την αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στην Πάντερμπορν. Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί κι αυτή η αναμέτρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και 4 σερί ήττες μετράνε οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας. Στην προτελευταία θέση βρίσκεται η Φορτούνα, που δείχνει να είναι σε κάπως καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μοίρα. Το παιχνίδι αυτό έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς χαρίζει 6 πόντους για την σωτηρία. Αν είχε κόσμο θα το σκεφτόμουν διαφορετικά, όμως με άδειο γήπεδο δεν μπορώ να στηρίξω τόσο αβίαστα τον άσο. Η Πάντερμπορν μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, ωστόσο έχει την παράδοση με το μέρος της κι αυτό παίζει έναν μικρό ρόλο. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Και από τη Γερμανία περνάω στην αγαπημένη Championship για τη μεγάλη μάχη της πρώτης 4άδας ανάμεσα σε Φούλαμ και Μπρέντφορντ. Δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική κι έμειναν στο 1-1 με την Μπρίστολ Σίτι, όμως παραμένουν αήττητοι εδώ και 4 σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Η Μπρέντφορντ πέτυχε την πρώτη της νίκη-βάλσαμο μετά από 5 άκαρπες αγωνιστικές και σίγουρα ανέβηκε η ψυχολογία της ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Αυτή την στιγμή η Φούλαμ έχει τις περισσότερες πιθανότητες για 2άδα, επομένως και ισχυρότερο κίνητρο. Δεν πείθει η Μπρέντφορντ, όμως η αναμέτρηση δείχνει πολύ αμφίρροπη. Η ισοπαλία στο ημίχρονο δείχνει καλή επιλογή. 

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν | 2-3 Goal | 2,10*

21:45 | Φούλαμ – Μπρέντφορντ | HT X | 2,10*

Είσοδος στο site για τις καλύτερες αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει