Παρί – Ντόρτμουντ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε άδειο γήπεδο

Μεγάλη αναμέτρηση απόψε στο Παρίσι, για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
psg dortmund

Ακόμα μία μέρα με το Champions League να δεσπόζει στο πρόγραμμα, η σημερινή. Στις 22:00 στο άδειο Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της επαναληπτικής αναμέτρησης για τη φάση των “16” του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν οι Γερμανοί με 2-1, όμως το εκτός έδρας γκολ κρατάει ζωντανές τις ελπίδες των Παριζιάνων για την πρόκριση.

Δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι η Παρί, μπήκε με έπαρση στην αναμέτρηση και τελικά το πλήρωσε. Δεν κατάφερε να περιορίσει τον Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκολ για τους Βεστφαλούς κι εν τέλει έχασε δίκαια με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη ήττα των Παριζιάνων εδώ και πολλούς μήνες, καθώς μετρούσαν 27 παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως κυνηγάνε την ευρωπαϊκή διάκριση και ο περσινός αποκλεισμός στους “16” δεν άρεσε σε κανέναν. Φέτος πιστεύω πως θα είναι πιο προσεκτικοί, όμως και πάλι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, ενώ θεωρώ πως το άγχος που έχουν για επιτυχία τους κάνει κακό και τους επηρεάζει. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα, επομένως είχε περισσότερες μέρες για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα. Μεγάλο πλήγμα πάντως η απουσία του Εμπαπέ, ο οποίος εξετάστηκε για κορονοϊό και βγήκε αρνητικός. Δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε.

Πολύ καλή η Ντόρτμουντ στο πρώτο παιχνίδι, ήταν σοβαρή κι αποτελεσματική και πήρε απολύτως δίκαια την νίκη με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα ένα παιχνίδι ο Χάαλαντ που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του. Ο νεαρός Νορβηγός έχει αποδειχτεί λίρα 100 για την ομάδα του μέχρι στιγμής κι έχει βοηθήσει τα μέγιστα με τα γκολ που έχει πετύχει. Απόψε το έργο της Ντόρτμουντ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς το εκτός έδρας γκολ δίνει σοβαρές ελπίδες και στην Παρί, που κυνηγάει απεγνωσμένα την διάκριση στον θεσμό. Ο Φαβρ στάθηκε στο γεγονός πως το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Μοναδικός απών για τους φιλοξενούμενους ο Μάρκο Ρόις.

Λίγο η απουσία του κόσμου, λίγο οι απουσίες της Παρί, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους Γάλλους. Θεωρώ πως οι δύο ομάδες θα είναι κάπως πιο προσεκτικές στην αποψινή αναμέτρηση. Θεωρώ άδικο τον φαβοριτισμό της Παρί και τις αποδόσεις του διπλού. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, καθώς περιμένω μία εικόνα σαν του πρώτου παιχνιδιού περίπου.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Παρί – Ντόρτμουντ | 2-3 Goal | 2,40* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει