Γιουβέντους – Ίντερ: Χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού

juve inter

Επιτέλους δράση στην Ιταλία, μετά τις συνεχείς αναβολές και ακυρώσεις των αγώνων λόγω κορωνοϊού. Όλα τα βλέμματα απόψε είναι στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ. Η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε την αναβολή κι έπιασε κορυφή, όμως απόψε η Γιουβέντους έχει την δυνατότητα να επιστρέψει ξανά στην κορυφή. Έχει υποχωρήσει αρκετά, στην 3η θέση η Ίντερ που χρειάζεται βαθμούς για να πλησιάσει ξανά τις Γιουβέντους και Λάτσιο.

Έχει καιρό χωρίς παιχνίδι στα πόδια της η Γιουβέντους. Τελευταία αναμέτρηση ήταν η ήττα της από τη Λυών στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Champions League. Νωρίτερα για το πρωτάθλημα είχε κερδίσει τη Σπαλ οριακά με σκορ 2-1, χωρίς πάλι να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Περίεργη η διακοπή και το όλο κλίμα με τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν η ομάδα έχει ξεκουραστεί ή αν έχει χάσει τον ρυθμό της. Η νίκη απόψε είναι επιτακτική, για να μπορέσει η ομάδα να πιάσει ξανά κορυφή. Το τρίποντο σε ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, καθώς χτίζει και την ψυχολογία της ομάδας, πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι. Ετοιμοπόλεμη η Γιουβέντους, με τον Ντεμιράλ να είναι η μοναδική απουσία στην αποψινή αναμέτρηση.

Μία από τα ίδια και για την Ίντερ, η οποία έδωσε το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς, την οποία και κέρδισε με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των νερατζούρι, που πανηγύρισαν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Στο πρωτάθλημα βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα του Κόντε, η οποία βρίσκεται στο -6 από τη Γιουβέντους και την 2η θέση και στο -8 από τη Λάτσιο που βρίσκεται στην κορυφή. Μονόδρομος η νίκη απόψε για τους νερατζούρι, αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την διεκδίκηση του τίτλου. Εκτός δράσης για ακόμα ένα παιχνίδι οι Σένσι και Γκαλιαρντίνι που δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Δείχνει κάπως αμφίρροπη η αναμέτρηση, όμως θεωρώ πως η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο απόψε στην έδρα της. Βέβαια το παιχνίδι λόγω της κατάστασης θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, οπότε σίγουρα οι άδειες εξέδρες θα παίξουν τον ρόλο τους. Θα κινηθώ πιο προσεκτικά και θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, κάτι που συνηθίζουν οι δύο ομάδες.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Γιουβέντους – Ίντερ | 2-3 Goal | 1,95* Είσοδος στο site

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει