Ντέρμπι στις πρώτες θέσεις της αγγλικής League 2

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη League 2 περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.
Ντέρμπι στις πρώτες θέσεις της αγγλικής League 2

Καλημέρα στην παρέα. Τρίτη σήμερα, 3 Μαρτίου και μία νέα στοιχηματική εβδομάδα ξεκινάει. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει ευρωπαϊκες διοργανώσεις κι εμβόλιμες αγωνιστικές μεγάλων πρωταθλημάτων, περιλαμβάνει όμως δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Θα κάνω λοιπόν ένα πέρασμα από εκεί, για να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ξεκινάω από την αναμέτρηση της Πλίμουθ με την Γκρίμσμπι για τη League 2. Στην 5η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι και με νίκη απόψε μπορούν να μπουν ακόμα και στην τριάδα. Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται η Γκρίμσμπι, η οποία μακριά από την έδρα της δεν τα πάει και τόσο καλά φέτος, αλλά συνηθίζει να σκοράρει. Σε ικανοποιητική απόδοση ο άσος, όμως λέω να τον αποφύγω. Θα προτιμήσω την επιλογή για 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Παραμένω στη League 2 και πιάνω το ζευγάρι Σουίντον – Σκάνθορπ. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία η Σουίντον, η οποία όμως χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη απόψε για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς η Κρου καραδοκεί. Στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Σκάνθορπ, η οποία έχει μία σχετικά καλή διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ωστόσο εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά φέτος και δείχνει να ζορίζεται αρκετά. Επίσης η παράδοσή της στην έδρα της Σουίντον δεν είναι ιδιαίτερα καλή και δεν νομίζω πως αυτό θα αλλάξει απόψε, δεδομένων και των σημαντικών απουσιών που αντιμετωπίζει. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με over 1,5 γκολ.

Ολοκληρώνω τη βόλτα μου στο Νησί με την αναμέτρηση της Έξετερ κόντρα στην Κρου. Ντέρμπι στις πρώτες θέσεις της League 2, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την απευθείας άνοδο. Βρίσκονται σε καλή φάση και οι δύο ομάδες, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν την περασμένη αγωνιστική και σίγουρα θέλουν απόψε να επιστρέψουν στις νίκες. Η Κρου δείχνει να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη φόρμα, όμως η παράδοσή της στην έδρα της Έξετερ είναι κακή και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει απόψε. Έχουν ισχυρό κίνητρο και οι δύο και η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη. Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Πλίμουθ – Γκρίμσμπι | 2-3 Goal | 2,00*

21:45 | Σουίντον – Σκάνθορπ | 1 & Over 1,5 | 1,90*

21:45 | Έξετερ – Κρου | ΗΤ Χ | 2,20*

Σε ψήνουν οι προτάσεις μου; Είσοδος στο site

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει