Τριάντη, Βέμου, ευχαριστούμε που δεν είστε ‘σάπιοι’

Αρνήθηκαν να παίξουν στον τελικό του μποξ, γιατί ευνοήθηκαν από τους κριτές!
Τριάντη, Βέμου, ευχαριστούμε που δεν είστε ‘σάπιοι’

Τέτοιες ειδήσεις περνούν τα «ψιλά» της ελληνικής επικαιρότητας από τα ΜΜΕ, γιατί δεν εμπεριέχουν μίσος, λοιδορία, χλευασμό, σαχλαμάρα, στόχευση, δεύτερη σκέψη, «πόλεμο» και… πατερουλισμό στην αιχμαλωσία συνειδήσεων, που είναι το κυρίως ζητούμενο στην σύγχρονη εποχή του τίποτα…
Ο προπονητής πυγμαχίας του Ολυμπιακού Χρήστος Τριάντης απέσυρε την αθλήτριά του Δανάη Βέμου από τον τελικό των 64 κιλών, γιατί θεώρησε ότι ευνοήθηκε από τους κριτές στον αγώνα της με την Γεωργία Βαχανίδου του Άρη Θεσσαλονίκης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Τριάντης δήλωσε: «Χάσαμε το παιχνίδι καθαρά, μας ανακήρυξαν νικητές, κάτι το οποίο μας έκανε εμένα και την αθλήτρια μου να νιώσουμε προσβεβλημένοι γι αυτό και ζητήσαμε αμέσως να αλλάξει το αποτέλεσμα και να δώσουν τη νίκη στην πραγματική νικήτρια».
Ο Τριάντης και η Βέμου έπρεπε να κληθούν αμέσως από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία να βραβευτούν για το ήθος τους. Να τιμηθούν από την ομοσπονδία. Να πάρουν τεράστιο χώρο στα ΜΜΕ, να αποδοθούν τα εύσημα από βράβευση εκτός διαδικασίας στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ.
Να κληθούν στις τηλεοράσεις να κάνουν δηλώσεις, διότι πρέπει ν’ αποτελούν παράδειγμα και πιλότο ζωής για τη νεολαία. Δεν θα γίνει απολύτως τίποτα απ αυτά. «Δεν πουλάει» το καλό στην χώρα αυτή. «Δεν αγαπούν τους ταπεινούς», που τραγούδησε ο Καζαντζίδης.
Στην Ελλάδα επιβραβεύεται το ανήθικο, το άδικο, το σάπιο, οι χαλασμένες συνειδήσεις, η καπατσοσύνη, η υποκρισία, το προσποιητό, το επιτηδευμένο. Το ψεύτικο σερβίρεται ως αληθινό και το αληθινό ο κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι, γιατί ζει στην «κοσμάρα» του. Έτσι τον έχουνε εκπαιδεύσει.
Ο Τύπος – στο σύνολό του, σχεδόν – επικροτεί έναν καταφερτζή ποδοσφαιριστή που ξεγελάει τον διαιτητή και παίρνει «πέτσινο» πέναλτι και δεν ασχολείται με τον Τριάντη και τη Βέμου, που διαμαρτύρονται που ευνοήθηκαν και δεν κατεβαίνουν να παίξουν στον τελικό! Πόση διάβρωση έχει πέσει σ’ αυτή τη χώρα, ρε, φίλε.
Σε μία εποχή που μετράει μόνο το αποτέλεσμα και όχι ο τρόπος επίτευξης, διότι και ύποπτος να είναι, θα τον «καλύψει» μέρος των «δικών μας» ΜΜΕ, ο Τριάντης και η Βέμου Αρνήθηκαν να παίξουν στον τελικό, γιατί τους ευνόησαν οι διαιτητές! Μία απόφαση… «πιρουνιά στην σφιγμένη γροθιά των ζόμπι» της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα κι όχι μόνο του αθλητισμού.
Ο Τριάντης αι η Βέμου ένιωσαν προσβεβλημένοι που τους ευνόησαν οι κριτές στον αγώνα μποξ και αποσύρθηκαν από τον τελικό. Να μη θυμίσω το «θέατρο» των ποδοσφαιριστών και τις δηλώσεις τους ότι «νομίζω ότι μου έκανε πέναλτι, αλλά θα το δω το βράδυ στην τηλεόραση». Η των προπονητών, των Γραφείων Τύπου, των προέδρων, των παραγόντων;

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com