Ένα σχόλιο για το Βασίλη Τσιάρτα

Στην «προσφερόμενη δημοκρατία» πρέπει να συμφωνείς με ό,τι αυτή σου υπαγορεύει
tsiartas

Ο Βασίλης Τσιάρτας εξέφρασε μία άποψη για τα περί αλλαγής φύλου που ψήφισε η Βουλή. Έχει δικαίωμα να την εκφράζει ναι ή όχι; Μη βιαστείτε ν’ απαντήσετε το προφανές. Γιατί, πλέον, προφανές και αυτονόητο είναι κατηργημένες έννοιες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν. Ο Τσιάρτας και ο κάθε Τσιάρτας που εκφράζει διαφωνία για όλους τους νεωτερισμούς που εκπορεύονται από το «δυτικό πολιτισμό» τελευταία στην Ελλάδα, δεν έχει δικαίωμα άποψης.

Άποψη σήμερα στην Ελλάδα μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να μην πάει κόντρα στο «ρεύμα». Όποιος διαφωνεί, κατατάσσεται από το ίδιο το «ρεύμα». Είναι «ρατσιστής», «φασίστας» και «σεξιστής». Οι τρεις χαρακτηρισμοί «πάνε πακέτο». Ο ένας συνεπάγεται τον άλλον.

Προσωπικά, διαφωνώ μαζί του. Αν κάποιος θέλει να λέγεται «Τζούλια» ή «Μαργαρίτα», δικαίωμά του. Ας λέγεται και «Μαρία Αντουανέτα». Διαφωνώ, όμως, με τις επιθέσεις των «προοδευτικών» που του επιτίθενται επειδή διαφωνούν μαζί του. Όλοι αυτοί ή αυτές, που θεωρούν ότι σπάνε τα ταμπού στην Ελλάδα, δεν επιτρέπουν σε κανέναν ν’ αντιστέκεται.

Στην «προσφερόμενη δημοκρατία» του σήμερα, ο απλός άνθρωπος λοιδορείται αν λέει ότι είναι Έλληνας. Τον κατατάσσουν στους «εθνικιστές», άρα, «φασίστες». Όποιος πηγαίνει στην εκκλησία και δεν ενοχλεί κανέναν, είναι «ρατσιστής» γιατί προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα των μεταναστών. Αν κάποιος θεωρεί ότι μια δουλειά μπορεί να την κάνει καλύτερα ένας άνδρας από μία γυναίκα, είναι σεξιστής.

Όποιος επιχειρηματολογεί επιστημονικά πως στη γενετική προκύπτει αποτέλεσμα από την διασταύρωση ενός σπερματοζωαρίου μ’ ένα ωάριο, είναι σεξιστής και εχθρός των ομοφυλόφιλων. Όποιος ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα αξιακό σύστημα, είναι «Χρυσαυγίτης». Έλεος. Γι αυτό λέω ότι ο Τσιάρτας κι ο κάθε Τσιάρτας δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εκτός του… «πλαισίου δημοκρατίας» που σερβίρεται.

Φυσικά, κανένας στην Ελλάδα δεν μπαίνει στον κόπο αντιπαράθεσης επιχειρημάτων και το είδα στο ποστάρισμα του Τσιάρτα. Η οργή ξεχειλίζει κι από τους μεν κι από τους δε. Βρισίδι, εξευτελιστικά σχόλια, μίσος. Φασισμός, εν τέλει. Αυτή την Ελλάδα δημιούργησε το «τέρας» που λέγεται social media. Είναι αυτά που μεγιστοποιούν το ελάχιστο και ελαχιστοποιούν το μέγιστο.

Την ώρα που πλακωνόντουσαν κάτω από το ποστ του Τσιάρτα, κόπηκαν από τα πανεπιστήμια τα επιστημονικά συγγράμματα, γιατί το κράτος δεν πλήρωνε τους συγγραφείς. Μαγνητικοί τομογράφοι είναι… χαλασμένοι, στα νοσοκομεία γίνεται το αδιαχώρητο, πρώτα πεθαίνεις και μετά σε βάζουν μέσα για διάγνωση.

Στον Σαρωνικό έγινε οικολογική καταστροφή και ο λαός ασχολείται με την αλλαγή φύλου και θα κολυμπάει σε νερό με πετρέλαιο. Καμία φωνή. Νεκρική σιγή. Για τον Τσιάρτα, όμως, κατεβατά ολόκληρα. Η ανεργία βρίσκεται επίσημα στο 28% και στο 65% για τους νέους και οι νεολαίοι αποκαλούν «φασίστα» τον Τσιάρτα. Και μετά, τρέχουν να μη χάσουν κανένα επεισόδιο του «Νόρμαντς» και δεν είναι παρόντες στον σχολιασμό του Αρναούτογλου. Κατάπτωση των πάντων.

Για να μπορεί να επιχειρηματολογήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει γνώση. Αν παρακολουθείς το σκουπιδαριό, δεν μπορείς να έχεις άποψη και γίνεσαι των «άκρων». Δεν υπάρχει «γκρι» για σένα στη ζωή σου, φίλε. Υπάρχει μόνο το «άσπρο» και το «μαύρο». Όπως έγινε με το ποστ του Βασίλη Τσιάρτα.

Κάποιοι, βέβαια, έχουν περισσότερο μυαλό από σένα και εκμεταλλεύονται την νοητική σου ανυπαρξία, σε σπρώχνουν ακόμα πιο κάτω, στα «βαθιά της στεριάς», που λέει και το τραγούδι, για να σε χειραγωγούν πανεύκολα. Γιατί σ’ έχουν κάνει να πιστεύεις ότι ζωή είναι η αλλαγή φύλου και όποια άλλη μαλακία υιοθετείς, αφού δεν μπορείς να τη φιλτράρεις, επειδή είσαι πένητας της γνώσης.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com