Παπασταθόπουλος και Νίκος instagram Παππάς

Ο ένας σέβεται και τιμά το εθνόσημο και ο άλλος το βρίσκει χαβαλέ
papasta

Ο Νίκος Παππάς, μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, είναι αυτός που προκάλεσε επεισόδιο με τον Μπουρούση, παραμονές της αναχώρησης της εθνικής ομάδας για τη Φινλανδία, όπου θα έπαιρνε μέρος στο Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα, χλεύασε το όλο σκηνικό με αναρτήσεις στο instagram κι έλειπε από την ομαδική φωτογραφία. «Είναι αυθεντικός τύπος, καλό παιδί αλλά χύμα», λένε οι μπασκετικοί και οι φίλοι του.

Μπορεί να είναι ό,τι θέλει ο Νίκος Παππάς. Κι επειδή είναι αυτό που είναι, σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει; Αν είχε προκαλέσει στον Παναθηναϊκό τέτοιο επεισόδιο, θα… τολμούσε ποτέ να απαξιώσει τον προπονητή του, τους συμπαίκτες του και αυτόν που τον πληρώνει; Στην εθνική όμως, έκανε τα «αυθεντικά» του, γιατί τη θεωρεί «παιδική χαρά». Όταν ο ίδιος ο Γ. Βασιλακόπουλος την εγκαταλείπει στη Φινλανδία και γυρίζει στην Ελλάδα, τι άλλο μπορεί να είναι;

Όταν στήθηκε εντελώς πρόχειρα με προπονητή της τελευταίας στιγμής, τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Κώστα Μίσσα, ο Παππάς κάνει ό,τι θέλει. Θα έπρεπε; Όχι. Το εθνόσημο είναι πάνω από το Μίσσα και τον Βασιλακόπουλο. Από την άλλη, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει αρχηγό (κι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, επίσης) τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Έναν αυθεντικό Έλληνα, που μπροστά στην πατρίδα, δεν βάζει τίποτα άλλο. Θα είχε, ποτέ, ο Παπασταθόπουλος τέτοια συμπεριφορά; Ποτέ.

Κι αν άναβε κάποιο «φλόγα», πρώτος θα έτρεχε να τη σβήσει. Δεν θα την… πόσταρε στο instagram για… χαβαλέ. Η εθνική είναι μια σοβαρή υπόθεση γι αυτόν. Φυσικά, υπάρχοντος του Σκίμπε, ο αντίστοιχος Παππάς, απλά δεν θα φορούσε αυτή τη φανέλα, τόσο απλά. Διότι αυτή η φανέλα του μπάσκετ είναι τόσο βαριά από δυο πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ, που ο κάθε «αυθεντικός» Παππάς δεν μπορεί να την εξισώνει με χαβαλέ στο instagram.

Σε ενδιαφέρει