Μονομαχία ΑΕΚ – ΠΑΟ με φόντο την Ευρώπη

Μονομαχία ΑΕΚ – ΠΑΟ με φόντο την Ευρώπη

Αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ με τον νικητή να διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητες εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης σε ένα ανοικτό ματς που θεωρώ ότι θα δούμε πολλά γκολ. Ντέρμπι έχουμε όμως και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τις δύο ομάδες να καίγονται για το τρίποντο. Καθαρά ελληνικό το σημερινό μας παρολί και ας δούμε τι περιλαμβάνει.

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς όπου ο χαμένος μένει πολύ πίσω στην υπόθεση Ευρώπη. Η Ένωση βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο απόψε θα χάσει την επαφή της με τον έτερο δικέφαλο. Δεν μπορούν στην ΑΕΚ να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αν και με τον Παναθηναϊκό στις τελευταίες αναμετρήσεις του δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να σκοράρουν περισσότερα από ένα τέρματα. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Άρη και είδε το 1-0 να μετατρέπεται γρήγορα σε 1-2 μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες καθώς έμειναν ήδη πολύ πίσω στην υπόθεση Ευρώπη. Κατεβαίνουν στο ΟΑΚΑ με την πλάτη στον τοίχο και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους. Μπορούν να βρουν γκολ απέναντι στην ΑΕΚ όμως αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα στα μετόπισθεν και αυτό τους στοιχίζει στα τελευταία παιχνίδια. Ανοικτό ματς και το over με καλύπτει στοιχηματικά.

 

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά το γεγονός ότι έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και στρέφει το ενδιαφέρον του στο κύπελλο μας προβληματίζει. Πιστέψαμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά στο 2ο ημίχρονο η απόδοσή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Σήμερα πιστεύω πως θα γίνει rotation από τον Μάρτινς για να δοθούν ανάσες ξεκούρασης σε κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά στο Καραϊσκάκη οι ερυθρόλευκοι πατάνε γκάζι. Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη είναι μία ομάδα που παίζει χωρίς άγχος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό θέλει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν ένα γκολ όπως έκαναν στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να χτίσουν κάτι καλό επάνω του. Έχει γκολ η αναμέτρηση κατά τη γνώμη μου και το over 2.5 έχει στοιχηματική αξία σε αποδόσεις πάνω από 1.70.

 

Άρης – ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι του Βορρά μετά από χρόνια εκτός από το γόητρο χαρίζει και πολύτιμους βαθμούς για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Άρης θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο η ψυχολογία τους έχει πιάσει ταβάνι. Μία νίκη επί του ΠΑΟΚ σίγουρα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία στο κίτρινο στρατόπεδο. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη κέρδισε τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος. Ο δικέφαλος έχει την ποιότητα να πάρει νίκη ή ισοπαλία από αυτό το ματς αρκεί να σκοράρει. Βλέπω το Goal – Goal ως ένα πολύ πιθανό ποντάρισμα σε ένα παιχνίδι πραγματικά ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

 

Τα προγνωστικά μου

17:15 | Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης | Over 2.5 | 1.79
19:30 | Άρης – ΠΑΟΚ | Goal – Goal | 1.94
21:30 | Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Over 2.5 | 2.35

 

 

Μάθε τις αποδόσεις! Κλικ Εδώ | 21+

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Σε ενδιαφέρει