Καμερούν – Αυστραλία: «Λιοντάρια» ή «Καγκουρό»;

Οι δύο ηττημένες της πρεμιέρας στον δεύτερο όμιλο συγκρούονται με αυτοσκοπό να ανοίξουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο φετινό Confederations Cup.
b

Μάχη μέχρις εσχάτων αναμένεται να δώσουν το Καμερούν με την Αυστραλία θέλοντας να μπουν σφήνα στο δίδυμο Γερμανίας, Χιλής που προπορεύονται στον όμιλο και δείχνουν έτοιμες να βρεθούν στην επόμενη φάση χέρι-χέρι.

Τα προγνωστικά μου

Καμερούν – Αυστραλία: Under 2,5

Ανάλυση

Το Καμερούν «μάτωσε» στην πρεμιέρα για να τσιμπήσει έστω έναν βαθμό από τη Χιλή, αλλά στο τέλος έμεινε με την όρεξη. Δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο βγάζοντας κούραση και πληρώνοντας την απειρία του από τόσο οριακές καταστάσεις. Παράλληλα έφτασε τα επτά no goal στα εννιά τελευταία ματς. Αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης επιβάλλεται να κερδίσει σήμερα τους Αυστραλούς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπροος θα παρατάξει την ομάδα με ένα φουλ επιθετικό 4-3-3 και τους ταχύτατους Μουκαντζό, Μπασογκόγκ και Αμπουμπακάρ. Οι δύο πρώτοι θα οπισθοχωρούν όταν η ομάδα αμύνεται μετατρέποντάς το σε 4-5-1. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει δώσει συνολικά 9 αγώνες στο Confederations Cup και μετράει ισάριθμα under και no goal. Μάλιστα τα Μάλιστα τα πέντε από αυτά είχαν σύνολο τερμάτων «0-1».

Ποιος είναι πραγματικά ο Stoiximan

Η Αυστραλία προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Γερμανία, πάλεψε μέχρι τέλους έστω για τον βαθμό, αλλά τελικά υπέκυψε με 3-2. Πάντως, είναι προς τιμήν της το ότι δεν κατέρρευσε δεχόμενη το πρώτο γκολ πριν τη συμπλήρωση έξι λεπτών αγώνα. Αντέδρασε, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρόγκιτς και μείωσε στο τελικό 3-2 στο 56’ με τον πολύ καλό Τζούριτς. Έχει χάσει τον τελευταίο χρόνο την αμυντική της συνοχή, με την εστία της να έχει παραβιαστεί στα επτά από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα τα τρία πιο πρόσφατα εμφάνισαν over 4,5, ενώ τα 6 από τα 8 ήταν goal/goal. «Τα πράγματα είναι απλά. Η νίκη μας κρατάει ζωντανούς και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτή», τόνισε ο Ποστέκογλου. Δεν αλλάζει ούτε με…σφαίρες το 3-5-2, το οποίο στην πράξη είναι περισσότερο 3-4-2-1, αφού ο Τζούριτς αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω έρχονται αρχικά ο Λέκι και εν συνεχεία ο Ρόγκιτς.

Πιθανές ενδεκάδες

Καμερούν (4-3-3)

Οντόα

Μαμπουκά

Τεϊκέ

Ενγκατζούι

Φάι

Τζουμ

Ανγκισά

Σιανί

Μουκαντζό

Μπασογκόγκ

Αμπουμπακάρ

Αυστραλία (3-5-2)

Ράιαν

Ράιτ

Ντεγκένεκ

Σένσμπουρι

Μίλιγκαν

Μόουι

Ιρβιν

Μπένιτς

Λέκι

Ρόγκιτς

Τζούριτς

Εκτίμηση

O θάνατός σου, η ζωή μου. Ο ηττημένος χάνεται και το άγχος θα είναι μπόλικο. Η αλήθεια είναι πως λογικά θα δούμε ένα ματς υπομονής, όπου όποια από τις δύο ομάδες προηγηθεί θα ταμπουρωθεί για να το κρατήσει μέχρι τέλους. Θα ρισκάρω με το under περιμένοντας κυρίως ένα πρώτο ημίχρονο εντελώς αναγνωριστικό.

Σε ενδιαφέρει