Στοιχημα live

Στοιχημα live

Εμείς εδώ στο Bet Masters, αγαπάμε στοιχημα live, περισσότερο από τον παραδοσιακό στοιχηματισμό, αφ’ ενός γιατί τα κέρδη συχνά είναι πολύ μεγαλύτερα και μάλιστα με μικρότερο ρίσκο και αφ’ εταίρου γιατί γίνεται πιο ενδιαφέρουσα η παρακολούθηση ενός αγώνα.

Έχω χρησιμοποιήσει τις περισσότερες εφαρμογές live betting στο διαδίκτυο, και αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την εμπειρία μου με τις καλύτερες από αυτές. Ο Γάτος έχει αναφερθεί πρόσφατα σε άρθρο του στην αδρεναλίνη του live betting.

Το σημερινό αφιέρωμα αφορά στο live στοίχημα της Stoiximan, ένα από τα δυνατότερα της αγοράς. Πριν μπω σε λεπτομέρειες, ας δούμε τα υπέρ και τα κατά με μία ματιά.

Υπέρ

  • Ποικιλία αγώνων και στοιχηματικών επιλογών. Από τη στιγμή που ένας αγώνας προβάλλεται στην τηλεόραση, υπάρχει πάντα και στο Live betting της Stoiximan.
  • Άμεση πληρωμή κερδών. Διευθετεί και πληρώνει τα στοιχήματα και πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, κάτι που θεωρείται must για ένα σωστό live betting.
  • Live αναμετάδοση αγώνων. Σημειωτέον ότι απαιτείται κατάθεση ή να έχετε τοποθετήσει ένα τουλάχιστον στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες για να βλέπετε αναμεταδόσεις.
  • Τραβηχτική πλατφόρμα. Το να παίζεις live στον Stoiximan είναι τόσο όμορφο, ώστε σε κάποια στιγμή να μην χορταίνεις να το βλέπεις. Μιλάω από άποψη εμφάνισης.
  • Ελληνική Εταιρεία. Είναι ένα ελληνικός bookmaker που έχει πάρει άδεια λειτουργίας στην χώρα μας.

Κατά

  • “Δυσκοίλιο” το site στα κινητά και τα tablet. Δεν είναι εύχρηστη η λειτουργία, τουλάχιστον στα i-phone, στα οποία έχω και προσωπική πείρα.

Stoiximan TV

Πλέον δε χρειάζεσαι τηλεόραση, κεραία και συνδρομή για να παρακολουθείς ζωντανά τους αγαπημένους σου αγώνες, γιατί τώρα υπάρχει η Stoiximan! Με αυτή την υπηρεσία η Stoiximan φέρνει ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου τις συναρπαστικότερες αθλητικές διοργανώσεις και τους σημαντικότερους αγώνες από όλα τα αθλήματα! Υπάρχει live streaming σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γαλλικό και το γερμανικό κ.α. πολλά, καθώς και η Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

Πως Λειτουργεί;

Η λειτουργία της Stoiximan TV δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στο λογαριασμό σου, να ανοίξεις το Live Betting, να επιλέξεις έναν από τους διαθέσιμους αγώνες με τo εικονίδιο της τηλεόρασης δίπλα και αμέσως θα ξεκινήσει η προβολή του αγώνα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις θετικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σου ή να έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών. Έτσι απλά θα μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά όλο το 24ωρο, παιχνίδια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Σε ενδιαφέρει