Τα… σάρωσε όλα ο Mikros Guru!

Μεγάλο... γλέντι με 4/4 επιλογές έκανε ο Mikros Guru την Πέμπτη.
Τα… σάρωσε όλα ο Mikros Guru!

Καταπληκτικός για άλλη μια φορά ήταν ο Mikros Guru, ο οποίος την Πέμπτη (7/2) ό,τι έπιανε γινόταν… χρυσάφι. Ο παικταράς μας έδωσε τέσσερις προτάσεις, οι οποίες μοιράστηκαν ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και έπεσε μέσα σε όλες, στέλνοντας στο ταμείο όσους τον ακολούθησαν.

Δείτε εδώ πως μας έστειλε στο ταμείο ο Mikros Guru.

H αρχή έγινε στο Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης, όπου ήρθε και η απόδοση της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, μας πρότεινε τη νίκη των Αρκάδων χωρίς να δεχτούν γκολ και το τελικό 0-1 μας πλήρωσε με το τεράστιο 3,45!

Συνέχισε με δύο επιλογές από την Ευρωλίγκα. Στο Μπούντουτσνοστ – Κίμκι έδωσε το απλό διπλό των Ρώσων και μας δικαίωσε σε απόδοση 2,18, ενώ στην αναμέτρηση Αναντολού Εφές – Γκραν Κανάρια, οι Τούρκοι υπερκέρασαν το χάντικαπ των 12,5 πόντων και μας πλήρωσαν τον άσο σε απόδοση 1,91.

Τέλος, επέστρεψε στο ποδόσφαιρο και το Κύπελλο Γαλλίας, όπου… μυρίστηκε γκολ αμφότερα στην αναμέτρηση Γκινγκάμπ – Λυών. Η γηπεδούχος τον δικαίωσε δύο λεπτά πριν το τέλος, μειώνοντας στο τελικό 1-2 και μας έδωσε το αξιπρεπέστατο 1,82!

Σε καλή μεριά!

Σε ενδιαφέρει