Κέρδη από τρεις μεριές!

Rato, Wise και Alkis έκαναν ξανά το... θαύμα τους
kristian

Με θετικό πρόσημο έκλεισε άλλη μια μέρα για το Betmasters, αφού εχθές με τις σωστές προβλέψεις τριών tiptster μας τα ποσοστά κρατήθηκαν σε ανοδική πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Wise τα πήγε πολύ καλά στη Βραζιλία, καθώς ήταν ολόσωστος σε δύο προβλέψεις του από τη “χώρα του καφέ”. Στο ματς Κρουζέιρο – Κοριτίμπα μας έδωσε τον άσο σε απόδοση 1.60, ενώ στο παιχνίδι που έγινε αργότερα ανάμεσα σε Μπαϊα και Φλαμένγκο με το 2 DNB μας έστειλε πανεύκολα ταμείο σε απόδοση 1.80.

Ο Raton, από την άλλη, πήγε σε πιο… ανάμεικτο παιχνίδι, ποντάροντας σε σκανδιναβικά, αλλά και νοτιοαμερικάνικα ματς. Μας πήγε ταμείο στην αναμέτρηση Τρόμσο – Σάντεφιορντ με το Χ2 σε απόδοση 1.85 και στο Μπόκα Τζούνιορς-Ουνιόν Σάντα Φε ήταν ολόσωστος με την επιλογή που έκανε στο συνδυαστικό 1 & Οver 2.5 (1.97) στο πάρτι τίτλου των γηπεδούχων στο “Μπομπονέρα”.

Last but not least (που λένε και στο χωριό μου), ο Alkis… μυρίστηκε από μακριά ότι στο Χιλή – Αυστραλία το σκορ θα κυμαινόταν σε λογικά πλαίσια και έτσι με την επιλογή των 2-3 goals μας πλήρωσε επί 2.17. Τέλος, στη Σκανδιναβία ο φίλος μας αποδεικνύεται μεγάλος “μάστορας” και έτσι δε θα μπορούσε να πέσει έξω στο συνδυαστικό Over 2,5 & GG της αναμέτρησης Στάμπαεκ – Κρίστιανσουντ το οποίο μας έδωσε την απόδοση της ημέρας με 2.20.

Καλοφάγωτα!

Ενημερώσου σφαιρικά για την Novibet

Σε ενδιαφέρει