Μόνος του και όλοι μας!

Παιχνίδι από Wise και "πιτσιλιές" από Spesialista και Άλκη στη Φινλανδία.
chess

Μόνος του και όλοι μας. Αν έμπαινε ένας τίτλος στη χθεσινή μέρα του Betmasters, σίγουρα θα ήταν αυτός. Ο λόγος για τον Wise, ο οποίος έκανε τα “δικά του” την Πέμπτη και μας έστειλε στο ταμείο με 6 επιτυχημένες προβλέψεις! Με επιλογές από Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Αργεντινή και Βραζιλία.

Ο Wise, λοιπόν, ο Σοφός μας, έδωσε απλόχερα κομμάτι της σοφίας του και μας έστειλε “καρφί” στο ταμείο. Στο Confederations είχε το 2/2 με το Under 2.5 στο Καμερούν – Αυστραλία και το Goal-Goal στο Γερμανία – Χιλή. Η συνολική απόδοση της δυάδας έφτασε στο 3.00! Στη συνέχεια στη Λατινική Αμερική, ασχολήθηκε με Αργεντινή κα Βραζιλία. Από δυο επιτυχημένες προβλέψεις σε κάθε πρωτάθλημα. Στην Αργεντινή έπιασε τους άσσους των Λανούς (1.70) και Τίγκρε (1.75), ενώ στη Βραζιλία προέβλεψε σωστά τον άσσο της Φλαμένγκο (1.50) καθώς και το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 στο Κορίνθιανς – Μπαΐα στο 2.08!

Στο “ύψος” τους στάθηκαν και οι Spesialistas και Alkis που έπαιξαν λίγο και φρόντισαν να πετύχουν καλές αποδόσεις. Ο πρώτος, έπιασε το 2-3 γκολ στο Ελσίνκι – Μάριεχαμν στο 2.08, ενώ ο δεύτερος έπιασε τον άσσο στο Ιλβ – Σεϊναγιοέν στο 2.40.

Τσέκαρε λίγο την BetShop

Σε ενδιαφέρει