Ταμείο με προκριματικά και ΠΑΟ!

Spesialistas και Raton κράτησαν ψηλά τη σημαία του betmasters την Κυριακή
oly pao

Ημέρα προκριματικών και τελικού της Basket League ήταν η χθεσινή και το Betmasters δε μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Οι tipsters που ασχολήθηκαν με τα συγκεκριμένα γεγονότα στην πλειοηφία τους μας οδήγησαν στο ταμείο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη εβδομάδα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά και ας ξεκινήσουμε από τον… παλιό Spesialista. Ο παικταράς μας ασχολήθηκε με τον τελικό του ΣΕΦ και μας έστειλε ταμείο στις 3 από τις 4 προβλέψεις του. Πιο συγκεκριμένα, πρόβλεψε σωστά πως οι πόντοι του αγώνα θα ήταν κάτω από 139.5 και αυτό τον πλήρωσε με απόδοση 2.02, ενώ πέτυχε και δύο ειδικά στοιχήματα παικτών: Οι πόντοι του Καλάθη να είναι πάνω από 9.5 (1.87) και οι πόντοι του Τζέιμς λιγότεροι από 13 (1.87). Στο ποδόσφαιρο μας έστειλε ταμείο με το GG στο ματς Ιρλανδία – Αυστρία σε απόδοση 2.10.

Ο Σοφός μάς πήγε ταμείο σε δύο επιλογές του από τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στην αναμέτρηση Ιταλία – Λίχτενσταϊν προέβλεψε σωστά το Over 4.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.65 και στο ματς Ισραήλ – Αλβανία το λογικό εύρος τερμάτων (2-3 goals) τον πλήρωσε με απόδοση 2.05.

Ο Raton τα πήγε πολύ καλά στα προκριματικά, αφού από τις 4 προβλέψεις του πέρασαν οι 3! Στο ματς Κόσοβο – Τουρκία επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 σε απόδοση 1.60, ενώ στην αναμέτρηση Φινλανδία – Ουκρανία πέρασε το 2 σε απόδοση 1.90. Τέλος, στο Μολδαβία – Γεωργία ήρθε και η απόδοση της ημέρας, αφού το Χ μας πλήρωσε με 3.10!

Τέλος, ο Alkis μας έστειλε ταμείο σε δύο ματς. Στο Κόσοβο – Τουρκία προέβλεψε σωστά τη νίκη της Τουρκίας και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.38, ενώ στο Σερβία – Ουαλία το αμφίσκορο τον πλήρωσε στο πολύ καλό 2.25.

Καλοφάγωτα!

Διάβασε τα πάντα για την Novibet

Σε ενδιαφέρει