Kι ο Spesialistas το… χαβά του

Έπιασε πάλι σκόρερ με απόδοση 3.65!
Kι ο Spesialistas το… χαβά του

Άκρως επιτυχημένη ήταν η χθεσινή ημέρα για το Betmasters, καθώς επαληθεύτηκαν οι 6 από τις 11 προβλέψεις που δώθηκαν από τους tipsters.

Ο πιο εντυπωσιακός από όλους συνεχίζει να είναι τον τελευταίο καιρό ο Spesialistas, o οποίος για άλλη μία φορά μάντεψε σωστά στον σκόρερ ενός παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, στον ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός -ΑΕΚ προέβλεψε ότι ο Αραούχο θα σκοράρει και έτσι μας χάρισε απόδοση στο 3.65, ενώ στο ίδιο ματς διάβασε σωστά πως και οι δύο ομάδες θα πετύχαιναν γκολ στο πολύ καλό 2.35. 

Ο Τhe Prophet ακολούθησε τον Spesialista στις επιτυχίες, έχοντας 3/4. Νωρίς, στο ματς Aιγινιακός – Πανελευσινιακός μας έδωσε το Under 1.5 σε απόδοση 2.70, με το τελικό 0-0 να τον δικαιώνει απολύτως. Στην αναμέτρηση Θέλτα – Γκενκ βρήκε ότι Ισπανοί θα νικήσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.38, ενώ τέλος στο  Άγιαξ – Σάλκε έδωσε το 2-3 goals σε απόδοση διπλασιασμού.

Τέλος, ταμείο στο… παρά πέντε πήγε και ο Mikros Guru, ο οποίος μας είχε δώσει το GG & Over 2.5 στο ματς Λυών – Μπεσικτας και η ανατροπή των Γάλλων στα τελευταία λεπτά του χάρισαν απόδοση 1.95.

Μάθε εδώ τα πάντα για τη Vistabet

Σε ενδιαφέρει