Τους έφαγες τους Βαυαρούς, Spesialista!

Παραλίγο να κάνει το απόλυτο ο μάγκας.
Τους έφαγες τους Βαυαρούς, Spesialista!

Επιτυχημένη ήταν η χθεσινή ημέρα για το Betmasters και ιδιαίτερα για τον Spesialista, o oποίος έκανε πάλι τα… τρελά του και και με 3/4 επιλογές “ξελάσπωσε” την ομάδα.

Ο συγκεκριμένος tipster ασχολήθηκε κυρίως με τη Bundesliga και την Primera Division. Σίγουρα το highlight του ήταν ο 1 DNB στον αγώνα Χόφενχαϊμ – Μπάγερν, ο οποίος μας πλήρωσε στο τεράστιο 3.90, ενώ επιβεβαιώθηκε και ο άσος της Κολωνίας στο ματς με την Άιντραχτ, με το 2.26 να μη μας χαλάει καθόλου. Τέλος, στον αγώνα Μπιλμπάο – Εσπανιόλ, ο αγώνας πήγε όπως τον είχε “διαβάσει”, αφού το τελικό 2-0 αντικατοπτρίζει πλήρως τον 1 & Οver 1.5 που μας πρότεινε πριν το παιχνίδι. Αν, δε, σκόραρε και η Σοσιεδάδ μέσα στην έδρα της Ατλέτικο, τότε θα μιλούσαμε για τρελή ταμειάρα.

Κλείνουμε με τον Prophet, o oποίος πρόβλεψε πολύ σωστά ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν “μούφα” φαβορί κόντρα στην Έβερτον και με το Χ2 σε απόδοση 2.45 μας πλήρωσε καλά. Τέλος, μπορεί στην pregame πρόβλεψη του Ρόμα – Λάτσιο να μην του έκαναν το χατήρι οι φιλοξενούμενοι, όμως στο live μας έστειλε ταμείο με την πρόβλεψη πως στο δεύτερο ημίχρονο θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2.55.

Διάβασε εδώ τα πάντα για τη Sporitngbet!

Σε ενδιαφέρει